Faste læsere

onsdag den 17. august 2011

Tilbage --ikke til en fuser ;-)

Jeg har i den grad været ramt ---Ramt af strikkelede men samtidig haft lyst til at strikke --hmmm gir det mening ? Nå men sagen er nok at jeg er startet på et utal af forskellige ting --og ingen af dem har fanget rigtigt --Øv --men så læste jeg et eller andet sted om vesten fra katrinelund,den der vendestrikvest --som jeg altså har lavet ret mange af ;-) og så samtidigt at der var kommet et flot blåt kaunieffekt garn (også et par andre tror jeg)og tænkte --ja hvorfor ikke --så Eventyrgarn var hurtig og garnet kom i går.Det var vist det rigtige valg ;-) Jeg er jo superglad for den multifarvede jeg fik strikket til mig selv og denne bliver også et hit.

Nu rejser vi til det varme Bulgarien i næste uge (yeaaaaa) så min vest bliver nok hurtigt færdig ,jeg er godt på vej og flyturen frem og tilbage gir bestemt også sit ;-). Så har jeg egentlig tænkt hvad jeg helst ville lave bagefter og jo en anden model jeg også er ret begejstret for og har lavet 3 stk af er mermaide fra falkenberg----Så det bliver det næste (kald mig bare kedelig) jeg trænger bare sådan til lidt strikkeglæde --og det ved jeg jeg får her .Den er bestilt og venter sikkert på mig når jeg kommer fra ferie --Mermaide farve 4 i glade grønne farver .
mandag den 15. august 2011

Første filtede taske

Ja jeg har strikket og filted en Taske og en pung

Pungen alene --opskrift uden garn kan købes her hun har også mange andre fine ting.

Opskriften på Tasken er ganske gratis og findes her ---kig på raverly der er mange fine ;-) Der linker hun også til
Til sættet her har jeg brugt 3 nøgler sort Lima fra Drops og 2 nøgler grå . De er strikket på pind 4½ og derefter "valket" tror jeg det hedder på 40 grader i vaskemaskinen.

De er søde og jo dem kommer jeg til at bruge ;-)søndag den 14. august 2011

Gave leg og dum computer

Først lige et billede af mit barnebarn Bastian der bare ELSKER Emma og tro mig det er så gengældt ;-)

Så kom der en lille gave til mig --De sødeste lys bånd,perler ,mariehøns og noget krydderri jeg ikke kender ,men glæder mig til at prøve---Det er lidt siden den kom --pakken --og jeg var ved at blive lidt lunken --min computer har været gået ned --helt ned så jeg mangler en masse mail --link osv.Men nu har Piskeriset skrevet og husket mig på gavelegen (tro mig den var ikke glemt) og jeg har en pakke klar her til afsendelse ;-)
Hvis du kunne tænke dig at lege med her er jeg klar med 2 pakker mere ;-)

Legen går ud på at jeg sender en pakke retur til Piskeriset ---Og til de første 2 der skriver her på bloggen de vil være med.De 2 sender en pakke til mig og linker til min blog om pakkelegen og finder også 2 der vil være med .Så man sender 3 pakker og modtager 3 pakker ;-)

Så kom --Det bliver sjovt ;-)


Populære indlæg