Faste læsere

fredag den 24. maj 2013

København

 En supersød lille cafe i københavn --Mormors ,en blandet landhandel af synsindtryk og smag.
Der havnede vi bla.i går ,mine 2 yngste tøser og jeg ,da vi aftalte at kører ind og se torvehallerne ;-)
 Dette er efter vores besøg derinde ,vi måtte have noget the/kaffe og det fik vi så
 i disse hyggelige lokaler.
 Turen som varede hele dagen var super ,masser af nye indtryk og Strøget er ikke kedeligt.
Søstrene grene blev besøgt ,Disney --min datter købte en duft der duftede af Bambi ???
 Så var vi inde i en butik der forhandlede disse jelly belly --ja jeg har da set dem --aldrig smagt dem --det har jeg nu ;-)   Købte en smule (40 kr) og tænkte egentlig at pigerne kunne få dem hvis det var --men --JEG ER BLEVET FAN --de er så gode.
  Ellers blev vi også  kørt i cykeltaxi --en superoplevelse .Det var vi nød til --parkerings billetten var udløbet en time før (fik ingen bøde)
Turen i torvehallerne var også en oplevelse ---Fik masser af skønne ting med derfra --Tomater store og små ;-) og en masse andre gode grønsager ,Frisk og røget fisk ,Krydderier osv --Har du mulighed så tag der ind .

tirsdag den 21. maj 2013

GULT

 Ja der er gult overalt her --smukt faktisk ,er ikke til farven gul normalt men det her syn er flot --så langt øjet rækker . Ellers nyder vi gaverne fra kobberbrylluppet fra august sidste sommer ,hængesofa,møbler og andre fine ting .

Strikke gør jeg jo ikke men hækle går forrygene må jeg sige , Lises dåseholder måtte jeg bare lave (grin) skal lige ha lavet en mini BH så den er lidt mere tækkelig.Fik bestilt et kit fra Garniture --perlerækken fra lillestrik og se lige den fine rækketæller der var med til mig ;-)
Elsker bare den butik ;-)
Ellers arbejdes der på Scrap rummet , min datters og mit hyggehjørne ,vi er nået langt og det går fremad  men der er nu lang vej endnu .

Populære indlæg