Faste læsere

søndag den 15. marts 2009

Vissenbjerg

Ja så kom Lise og jeg afsted på Messen i Vissenbjerg .Og --Begejstring--intet mindre, der var virkelig noget at se på.Når vi "glemmer" manglende pakeringspladser,"sild i en Tønde " osv--Det viste vi vel egentlig godt,så var det rigtig hyggeligt. Vi fik pillet--Mærket --duftet --rodet --Ja undersøgt mange mange ting.
Jeg fik kigget på modeller jeg havde i tankerne --de blev droppet--og andre røg lige ind på 1 pladsen , det er vel også det der er meningen . Her er der ikke så mange strikbutikker så en del skal købes på nettet ,og der kan man ikke helt se modellerne vel--eller farver på garn. Et rigtig godt eksempel kommer her --Jeg har købt ikke mindre end 2 modeller fra Kastanien --De har aldrig fænget mig før,men da jeg først fik garnet i hænderne og kigget lidt (desværrer kun lidt)på de modeller var jeg solgt --Intet mindre . Der er fantastiske farver imellem deres uld --Jeg har valgt 2 men det var svært at begrænse sig --Der er virkelig liv i det garn. Desværrer har jeg svært ved at gengive den lilla på billedet men den er bare flot.

Geilsk havde nye modeller--Blandt andet en kjole , sød men med lidt klumpede ærmer.De havde også lavet Topstykke i barn --Den der var strikket op var str. 8 år --så jeg er lidt spændt på hvor langt ned den går.Men det kommer vel på hjemmesiden.Isager har lavet nyt--Jeg så det bare ikke --Hmmm ,Men fik set Karen Noe`S nye --Der er helt sikkert et par der må laves.
Men inspirationen kom også med alle de flotte trøjer/bluser der "gik" rundt.Med det mener jeg at mange modeller er nemmere at vuderer når andre har det på. Zig-zag fra Isager må jeg lave--Den var der en der gik med --Og den kan jeg bestemt li. Der var de flotteste "fristyle" trøjer--Hold da op et arbejde .

Men jeg må tilstå at jeg faldt pladask for disse jakker ---Syet, men det må jeg så igang med igen.Der blev købt stof og knapper --Mønstret fulgte med så det er bare at komme igang.

I ugen op til messen gik jeg igang med endnu en FLS --Den glæder jeg mig nu også til. Det bliver strikket i noget garn jeg har haft liggene og strikket en bluse (næsten) af.Den model kunne jeg ikke li-,men garnet er skønt ,så et hurtigt hyggeprojekt kom igang.


Men Messen i Vissenbjerg var hos os en god oplevelse --Lise og Jeg hyggede os og det er ikke sidste gang vi 2 tar turen .


Populære indlæg