Faste læsere

søndag den 16. november 2008

Corona og Tweedie

Ja Tiden iler bare og jeg synes ikke rigtig jeg får lavet det jeg vil -----Corona fra Falkenberg er dog ved at være færdig --mangler lige et par riller i kanten og så er der bare 2 ærmer.Den er lækker , jeg har en god fornemmelse med den trøje , og den er sjov at strikke.Man skal skifte pinde hele tiden men det er jo ikke noget problem med Knitpicks pindene.Garnet var noget jeg havde liggene , den sorte er falkenbergs garn og de 2 grønne er supersoft.Jeg vil dog indrømme at jeg har købt refilen af denne trøje i den antrasitgrå med røde og pink striber,for der må laves en mere.
Tweedie er jeg da også kommet et pænt stykke viderer på men farverne er altså slet ikke hvad jeg ville ha`dog kan det være det hjælper når ærmerne skal strikkes--de er så blå som det øverste stykke.Selve trøjen er der ikke noget at knurrer af, den er helt bestemt lækker. Jeg havde en ide om nogen andre farver --Er prøvet af --Og duede altså ikke --Øv


Min Veninde Jette har været i USA i 3 uger (heldige hende) og jeg synes lige i skulle se den skønne kat hun havde med hjem til mig.den sidder i en julesok og er bare skøn. Selvom jeg ikke har julepynt fremme før 1 December får den nu lov at sidde og kigge på os--Den er bare kær.
Så er vi blevet elektroniske her i huset (grin) Ja vi har købt E Cigaretter og det er det eneste der bliver røget i huset nu. De fungere helt ok når man lige har vænnet sig til dem.Det er næsten som at ryge dog er det damp og der er ingen røg ----ingen askebægre--- ingen lugt ----Kan varmt anbefales .Vi har købt vores i England ,Hos electroniccigarette men de fås faktisk lidt billigere her , Fragten er billiger og begge steder er der en fantastisk service. 3-4 dage efter bestilling har du varene. Og ja min er pink ---Simpelthen fordi så kan man se det ikke er en cigaret.

Populære indlæg