Faste læsere

fredag den 28. marts 2008

Award

Jeg har modtaget en award --Fra Mariann Hmmmm Tak Mariann

Det varmer altid når man blir Tænkt på.Der er nogle regler omkring dette og de er følgene ;

Nominerede blogge skal nominere 5 personer, som ikke har modtaget prisen. De nominerede blogge skal have et formål. I indlægget om prisen skal der laves et link tilbage til denne blog. De nominerede blogge skal lægge award-logoet på deres blog. Logoet skal linke tilbage til denne blog.

Og ligemeget hvad jeg gør vil den ikke det --Ihhhh

Jeg har så RIGTIG svært ved at vælge 5 -- Da jeg jo kigger meget med på Laaaangt flere :

1 Anne --Hun er det mest hjælpsomme menneske --Og jeg kender hende kun fra Blogverdenen.Men hun laver så mange smukke ting.

2 Elin --Det er lidt sjovt--Vi strikker meget det samme

3 Frida ; Jeg nyder at følge Frida og livet i Island + barnebarnet

4 Kludemutter Uhhh flotte flotte Isager Ting kommer der her ;-))

5 Pia T Hun har sat Kal 2008 igang og lagt vildt meget arbejde i det

Tak Pia --Vi er mange der hygger os med super Karla og Halsduk ;-))

Jeg kunne faktisk NEMT ha fundet mange---Der er skønne----sjove--flotte--spændene---osv

Men dem må i så finde ;-))))

onsdag den 26. marts 2008

Kal 2008 Blå farver

Bare Lige et kort indlæg , er nemlig nået til firkant 15.Sjalet tager form og efter de blå farver er begyndt at komme må jeg sige jeg bedre kan li det.Det er et vildt sjovt strikketøj det her,man kan næsten ikke slippe det.
Fejl-----Ja de findes som før sagt men det er ok.Jeg har aldrig prøvet denne teknik før,så det er fint som det er.Jeg har planlagt et sjal 2 af denne slags og så må jeg jo se at få rettet de fejl der er på dette .
Den eneste bekymring jeg lige har er nok kanten--Kan simpelthen ikke tyde hvordan den skal laves Hmmm

tirsdag den 25. marts 2008

Kal 2008Ja Jeg kom da igang med det svenske ---Men som så mange andre synes jeg det var alt for bredt.Så jeg er med på 56 m + 4 --2 ret i hver side.Mangler lige en raport af denne uges mønster--Men det kommer nok (grin)

Fordi jeg blev fanget---Ja totalt---Mig som aldrig har lavet et sjal --og bestemt ikke tænkt mig at prøve --er nu igang med 2.Det hvide tynde (som jeg er nået et pænt stykke på) og Dette --Ja SuperKarlas Ønskekappe --Det der Kal 2008--er da helt tosset--(grin).Har haft opskriften længe og tænkt --Det er vildt flot--men det kan jeg ikke finde ud af....Så ser man alle de skønne udgaver og JEG blev altså grebet .Garnet havde jeg (når såndan noget fanger i påsken er man jo bundet ikke) Papegøjefarvet Kauni--- Kauni har jeg heller aldrig strikket i--kun beundret andres fine ting.Indrømmet både sjalet og kaunièn er et hit her--Farverne jaaaaa ,jeg har valgt at strikke fra en ende og se hvad der sker, der er desværrer nok 30 g garn for lidt--men vi må se.Jeg er nået til firkant 11 og det kører bare,Fejl,Ja de er der ,jeg har ikke lige fundet rytmen i et par af firkanterne --Så et enkelt mønster blev udskiftet med et andet,men i det store hele er det da gået fint ;-))

Populære indlæg