Faste læsere

torsdag den 1. januar 2009

Godt Nytår

Ja godt nytår til alle.
Vi havde en fantastisk dejlig aften--Stille og roligt --Sammen med de bedste venner Dennis og Jette. God mad (fantastisk) godt selskab og ren hygge--Hvad mere kan man ønske sig.
Fyrværkeri--Ja vi kiggede på--Og regnede --1000,2000,3000 kr hold da op, men ikke noget fra os. Ingen penge op i luften fra os.

På strikkefonten er der ryddet en del op,Solgt og sorteret. Min voksenKiwi har ladet livet i denne omgang og garnet er nu på vej til at blive en Voksen mini fra DC. Kiwièn skal strikkes men i noget andet garn.Jeg var ellers nået langt men var ikke tilfreds og gjorde kort proces simpelthen.Garnet her er jeg vild med (isagers alpaca 2 og den tynde alpaca 2 tråde)men ikke som kiwi.
Nytårsfortsætter bruger jeg ikke---Det holder aldrig en meter.
Men mit lager var godt nok tiltaget lidt for meget. Så jeg har lovet mig selv at der skal færdiggøres noget af det der ligger.Ting jeg ved ikke bliver lavet er solgt eller kommer senere her på bloggen til salg. Jeg begrænser mig selv--Meget--Så der skal ikke købes noget med mindre der er færdiggjort 2 projekter --Store som små---Hvergang.puuuh Så kan det være at alle de enlige strømper får en makker Grin
Min strikketaske er det eneste der ikke er solgt i denne omgang,ellers er alt hvad jeg ville af med væk. Jeg har dog nået at købe en enkelt ting inden nytår --Poncho trøjen fra Katrinelund ,Fik den i lidt andre farver og glæder mig faktisk til at komme igang med den.Har længe gernet ville lave en poncho ting men de opskrifter jeg har og har set har ikke været "det".
forvejen er jeg igang med vesten fra samme sted og jakken fik jeg i julegave af min mand.
Planer er der jo altid masser af og en af mine er Dominostrik.Har jo snuset til det med superKarla sjalerne (som jeg også lige mangler en række trekanter på det 4 ) Der er især en opskrift jeg er lidt vild med--Selvføgelig en Høxbro men det er noget af et projekt så der skal lige være noget andet færdig først.

Populære indlæg