Faste læsere

tirsdag den 17. august 2010

Høxbro Begyndelse ,Og fin Service

En God begyndelse på mit sjal er igang --Dog røg jeg ind i problemer Lørdag da jeg startede op på det. Jeg manglede nemlig et bundt garn --Øv --Så var gode råd jo dyre og videre ville jeg så jeg kiggede i de andre kit`s jeg købte. I mit sjal kommer der så ikke en lys lilla --Men en lidt blålilla i stedet.
Jeg skrev selvføgelig til Vivian Høxbro og forklarede mit dilemma ,og efter som det var lørdag eftermiddag regnede jeg først med et svar Mandag .MEN MEN ,der var nok kun gået ½ time så ringede hun sørme selv og undskyldte fejlen (det kan jo ske) Forklarede at hun selv havde pakket det kit ,og selvføgelig sendte det bundt garn jeg skulle bruge med det samme .
Jeg stod lige lidt og tænkte --hold da op , fin service.
Så i dag kom mit garn , samt en ekstra opskrift og en lille Hilsen, Ja endnu en gang --Rigtig god service .

Her er min første strimmel (næsten ) den mangler lige 2 felter og så kommer det sjove med at strikke den næste strimmel på ;-)) Skønt strikketøj .
Ellers venter jeg på alle de Strikkemarkøer--eller hvad de nu hedder de der ,der bruges til Høxbro Strik (selvføgelig også til andet )Jeg har nemlig købt og bestilt dem i England --Der er de meget meget billigere.Men de må snart være her --Jeg vil nemlig også rigtig gerne i gang med den vest ;-))

Populære indlæg