Faste læsere

søndag den 28. november 2010

Masser af nyt

Ja efter 14 dage uden netforbindelse --sker der da lidt --Det tager vist for meget tid det net.
Først er den lille tunica til Jessica færdig --En masse blandet garn i lilla toner ,den er nu meget sød og pakket ind i hendes pakkekalender.
Lillesøster Ida har været på besøg --hold da op hvor hun vokser --snuskebarn ;-))
Vesten er påbegyndt i dag og er til Bastian --De oprindelige farver kunne jeg ikke li så der er lavet lidt om ,den bliver nok færdig i dag --hmmm pind 5 --det går stærkt.

Ellers er der lavet pakkekalender til 3 --puhh --3 børn --72 pakker --Nå jeg håber de nyder den .Den skønne trøje Folkore er endelig kommet på pindene her --men må altså vente nu til efter jul .Og så kom der lige et par kit`s mere fra Kastanien ,Disse skønne håndledsvarmere var en lille gave fra Tina --1000 Tak dem er jeg vild med . Fiskehale pulsvarmere hedder deDer var for lidt tid siden tilbud fra Hostrik --40 % --det er jo også værd at tage med så der blev bestilt en hel del der --En kæmpekasse kom med de skønneste projekter --i blandt var denne fra Karen noe , den glæder jeg mig til at starte på ;-)) Ellers var der garn til et par fra Annette danielsens nye bog og Isagers 1-2-3 ,der også er et par gode i.


Vendestrik er også kommet og garn til endnu en Vendestrik vest til Jessica fra Katrinelund ,det er også der den lille Drengevest er fra ;-)) Det turkise er til en vendevest til mig ;-)
Ja der er nok at gå igang med
Populære indlæg