Faste læsere

lørdag den 26. juni 2010

Nyt og Gammelt

Jeg blev HELT færdig med den lille ting jeg har teststrikket i går --og fik tid til at surfe lidt på nettet (kan være en dyr fornøjelse) og gratis blev det da heller ikke denne gang. Jeg faldt over Design clubs hjemmeside og sørme om der ikke var dukket en ny op ---MARIE.
Behøver jeg at sige at den faldt jeg helt og aldeles for ;-)) Der er lidt Geilsk over denne synes jeg og alligevel er der jo også Mettes rib i den --Nå men jeg synes den er fantastisk.
Så jeg startede bilen og kørte til sørø i dag.Der ligger Sy og Rens og jeg ved de har design club´s
modeller,--men om denneher var kommet hjem --hmm jeg tog chancen.
Og glad var jeg ---Den var der ;-)) Dog kunne jeg ikke få den mørke turkis jeg havde drømt om ,men pyt den lyse her er også fin.

Så havde jeg tid at kigge lidt og fik øje på en supersød Vest/boleo ting de havde strikket op i noget superlækkert garn fra Lana grossa --jeg ved det er lækkert for jeg har købt det for en måneds tid siden til en anden model--jeg kunne bare ikke få strikkefastheden til at passe,trævlede op igen og gik igang med endnu en model som jeg heller ikke synes helt er det.
Så den må lade livet også og så må jeg igang med den her--For den er godt nok sød. Dejligt for så kommer det dyre garn ikke til at ligge.
Sy og Rens --Ja har du muligheden så kig ind hos dem --Der er masser at kigge på ;-))


tirsdag den 22. juni 2010

Bryllup og Vest

Ja så kom den 19 / 6 hvor min søde svigerinde giftede sig igen . Dejlig fest --kan mærke den endnu og et fantastisk flot par Lise og Max. Vi glæder os meget over brylluppet og Lise`s valg og som hun selv sagde --Hun er stadig vores svigerinde (dejligt)


Strik er der ikke så meget af --Jo denne lille vest som var til Jessica ,Skønne farver og et sjovt lille overkommeligt projekt . Den kan ses og købes her. Jeg fandt den hos Hende her og var solgt.
Jeg har gjort det samme og udeladt de små snogninger der oprindeligt er ,jeg synes bestemt ikke det var nødvendigt på den farverige udgave her.
Er den Hot--Ja ifølge Jessica er den superhot og det er jo det der tæller

Der er købt garn til en mere på et tidspunkt pink og hvid ;-))Ellers er min tavshed nok mere fordi jeg teststikker den sødeste lille ting --Kan selvføgelig ikke fortælle så meget endnu og ved ikke hvornår den kommer i handel,--Men glæd jer der strikker til piger ;-)) Det er en Vinder
Endnu en Reklame fra mig

Smilerynker har en fin givaway her Du skal unde dig selv at kigge på hendes side med de mest fantastiske dukker og børnetøj
Man bliver simpelthen i godt humør af den skønne blog ;-))

Populære indlæg