Faste læsere

lørdag den 12. februar 2011

Jeg er VILD med den

Denne supersøde kjole må jeg simpelthen lave til Jessica --Den vil meget klæde hende.
Så den er bestilt ---Og jeg glæder mig ;-)
Den er også lavet i en Voksenmodel --super dog vil jeg selv bestemme farverne --og det er lidt svært uden opskrift --hmmm har skrevet til bettekun --(hvor pigekjolen er bestilt )og havde egentlig bestilt hæftet og det kunne jeg ikke uden garn --forståeligt --men for pokker da hvis man gerne vil lave lidt om på farverne altså ??? vi må se --ellers bliver voksenmodellen ikke til noget her ;-(
Jeg vil glæde mig til barne modellen ;-)

søndag den 6. februar 2011

Anderledes Weekend

Jeg var træt af mit eget rod --Du kender det sikkert ---Strikkekurven --der bare bliver mere og mere fyldt --ja hos mig var det blevet til 2 uoverskuelige kurve ,der så sjusket og triste ud.Så jeg smuttede en tur i Føtex og købte en "bænk"med 3 "kurve" i,den kan lige være der og det ser meget bedre ud .Noget skulle der ske når jeg nu havde tid til overs og ikke kom på dukkekursus denne Weekend.
Patent kom i Onsdags og jeg har fået uventet tid til at starte på den. Jeg er ellers ikke så begejstret for at strikke patent men Falkenbergs måde at strikke patent på er ganske sjov og meget mere overskuelig.


Denne lille Vendevest er i dukkestørrelse --Jeg skulle jo ha været på kursus i denne Weekend men desværrer var det aflyst på grund af sygdom , men vi skal afsted den 26/27 feb i stedet .
Så kan jeg måske nå at sy lidt tøj --til dukken ;-) Jeg var nemlig en tur i stof og stil med min datter i går men mere om det en af dagene. ;-)

Populære indlæg