Faste læsere

fredag den 30. april 2010

Rusic og gamle hynder

Ja her går det hurtigt frem med Hanne Falkenbergs Rustic --Den er super at strikke og for en gang skyld slipper jeg ikke strikketøjet for at starte på noget nyt . Stadigvæk overrasker det mig at garnet er ok når det er denne model--Ja men sådan er der jo så meget.
I skal da lige se lidt flere hæklerier fra min svigermor. Jeg tror jeg har fået 20 af disse hæklede hynder --dobbelte og hver har 2 farver ---Her ligger nogen af dem til tørre . Meget anvendelige til mange ting synes jeg,så det er en dejlig arv ;-)) Hun ville helt sikkert glæde sig over det blev brugt

søndag den 25. april 2010

Falkenberg-Pita og gamle hæklerier

Så langt er jeg kommet med Rustic fra Hanne Falkenberg---Et superstrikketøj jeg virkelig er helt vild med. Som det plejer er opskriften helt i top og der er ikke nogen tvivl undervejs.et er nu lidt sjovt for jeg har ikke været særlig glad for det garn før--Købte et kit for et par år siden som jeg kun er halvvejs med og det ER dømt til optrævling.Jeg tror det er fordi man her strikker med 2 tråde på hver 3 pind --Det gir nu noget andet. Så det gamle kit bliver sikker brugt her på endnu en af denne trøje.

Så har jeg bagt pitabrød --Det er første gang og tro mig ikke sidste --Drønnemt og lækkert
opskriften er Her. Opps det er forresten en super blog hun har

I går brugte vi hele dagen med at rydde ud fra min svigerforældres hjem.Og denne gang fik jeg /vi en masse af min svigermors hæklede ting med hjem.Jeg er rigtig glad for at det havner hos mig--Vi kommer helt sikkert til at nyde hendes ting


Se 2 høje stole hun har hæklet betræk til -- Kan bruges ved mine 2 strikkemaskiner.


Så er der en masse små løbere og nogen store tæpper hun har hæklet og en masse andet jeg nok skal vise efterhånden som jeg får det vasket ;-))
Populære indlæg