Faste læsere

lørdag den 1. august 2009

Kender du det ??


Fik lige mod til at rydde lidt op i strømpekurven -----uha,uha da----ikke mindre end 14 "halve" eller påbegyndte par lå der .Pinligt --Har nemlig lige købt strømpegarn da jeg ikke har så mange par tilbage --og jeg går faktisk ikke med andre strømper.

Nu kan jeg jo passende få strikket dem færdig først.Der er nu snart lavet en strømpe i dag--Havde lavet ribben på nr 2 strømpe i den lilla ---Men mangler lige snuden nu.Når de 2 tråde på hver strømpe er syet (hvorfor pokker gør man ikke det med det samme) er der allerede 3 par færdige --Hmmm kender du de enlige strømper ???


Ja men det betyder at den skønne trøje i det flotte garn må vente Men det er ok, skal jo alligevel være færdig med den Dropstrøje jeg har gang i.
Nå pyt med det . Der er Broderet lidt --Hmm Lidt ----Min datter skulle ha et digt syet på pudebetræk , skal bruges til et bryllup , og hver anden linie skulle på hver sit betræk ---Det holdt hårdt men lykkedes og ser sødt ud må jeg sige.
Nå Tilbage til strømperne---Som i ikke hører mere om før jeg er færdig ;-)


onsdag den 29. juli 2009

Begejstring og nye muligheder

Se den lille fingerhanske her---grin --det er en maskemarkør eller hvad man nu kunne tænke sig at bruge den til .
Den var med i pakken fra Bella broderi og strik. Et sted jeg ikke kendte--utoligt men sandt . Jeg mener at ha set dem på en messe --men er nu ikke sikker , hmmm --Var det ikke dem med Forbrydelsestrøjen ??
Det er nu også ligemeget. Jeg fandt dem tilfældigt da jeg søgte efter strømpegarn , og faldt pladask for dette Fame Trend hedder det , fantastiske farver også i den virkelige verden , garnet er en lille smule uens (tykkelse) men ikke som norogarnet. Det er rigtig lækkert at strikke med (ja jeg skulle ikke ha startet på det endnu --Men det hoppede selv op på pinden) så ind til videre er der kun smil her .
Men pakken fra Bella Broderi og Strik overraskede. De 4 nøgler garn jeg bestilte og opskriften på en sød trøje kom i en skøn lille "taske" med lynlås og lige til at ha med --wow -- Den er fed---Og så var der netop den lille Hansketing med --Så en dag hvor jeg har haft mega travlt vendte på en tallerken . Kan man andet end være glad når man bliver behandlet så fint --- Og jeg må lige tilføje --Det er altså bare 2 dage siden jeg bestilte så det er gået hurtigt også.

Tak Bella --Det var en dejlig overraskelse at komme hjem til ;-)

søndag den 26. juli 2009

Bastian og Dropstrøjen

Ja det er jo næsten altid mig det tager billeder ,men her er det min datter der snuppede kameraet så jeg har et billede med Bastian og Mig på. Det er taget i et sagligt øjeblik hvor den der is stadig var stor (grin) og nej der kom ikke noget på min hvide Tshirt.
Bastian og Far kom nemlig og hyggede Lørdag --Hyggeligt --Dejlig svigersøn der tænker sådan --
Så der var ikke tid til trøjen i Fabel --Den er ellers skøn at sidde med og der er såmen planlagt et par trøjer mere i det garn

Så må jeg lige vise jer noget her.Min datter Sara er superkreativ og ser tit noget andre ikke ser og hendes seneste påfund er disse smykker. Dette sæt kom hun med til mig og jeg er VILD med det.
Hun sidder og folder små stykker papir --lakerer og knytter bånd på og de kan laves i alle farver simpelthen. "snoren" på halskæden er også knyttet så den kan reguleres -- i Længden.
Hun tager for sådan et sæt i valfri farve bare 100 kr.Der blev lige syet lidt børnetøj når nu vi alligevel var sammen Sara og Jeg ---Det blev til 2 par bukser til Bastian og 2 Par til Jessica (mangler lige en rib i den rigtige farve)
Og jeg fik færdiggjort en ballonkjole til Jessica af nogen rester jeg havde liggene.

Dejligt når de Unger og Børnebørn kommer forbi --;-)
PS Nu kan Bastian også sige mormor ;-)

Populære indlæg