Faste læsere

søndag den 3. februar 2013

 Lang tids pause --hmmm skyldes nok mest diverse sygeforløb --og hvad der følger men det skal i skånes for. Vi havde en dejlig jul og rart nytår så der starter vi fra igen ;-) Denne åbenbaring er min belønning for rygestop --som holder ved --superlækkert --7 md nu , min IPAD mini (som fedtet skærm klart viser )  bruger jeg til alt efterhånden og jeg kan såmen skåne regnskoven også --skal lige finde alle de apps der er gode .
 Denne smarte e-book reader fik jeg af min mand til jul--elsker den --og modsat ipadèn holder den strøm i ca et halvt år ved almindelig brug --og så fylder bøger ligepludselig ikke meget --og igen regnskoven.
 Liselotte har nedskrevet sin oppefra og ned sweater --superprojekt ,når det nu er mine hænder der ikke rigtig vil.Ikke så meget at tænke over --bare derudaf.Så den er startet op i garn jeg havde liggende ,men lidt nyt ville jeg da gerne ha --- så smukt garn i fantastiske farver er ankommet --lynhurtigt --fra Garnudsalg dk .
Til Slut skal i lige se 
Hende her min Maria er lige blevet færdig som Husar --Tillykke min skat 
Og hun sluttede flot af med at ride ved Dronningens nytårskur lige efter nytår.
Der var taget en fridag og jeg havde en super oplevelse --hvor vi fik lov at komme ind og se de Kongelige stalde --Guldkarreten og hele den stemning der er når man er i Dronningens Uniform.Populære indlæg