Faste læsere

torsdag den 6. september 2007

Strik for din syge moster


Så Kom Det

--Kittet fra kræftens Bekæmpelse,Og jeg må sige det var HURTIG ekspedition--Jeg købte Tirsdag aften og havde det i dag med posten.WOW.

Garn og opskrift er en skøn Isager kvalitet,og det blev leveret i en sød "pose" med farvestrålene bånd .Så kvaliteten er bare i Top.

JEG ER IKKE normalt poncho pige men den er bare sød denne model--Så jeg glæder mig til at starte i morgen aften på den.(Ja Ja har ellers rigelige andre ting der er i gang)Lige om lidt er det sidste arbejdsnat for denne uge.

tirsdag den 4. september 2007

Strik for din syge moster


Ja så er den skudt igang--Og forskellige strikdesignere har lavet opskrifter med garn hvor der går 25% til kræftens bekæmpelse.

Designerne Marianne Isager, Britta Wilfert og Lotte Kjær har hver især specielt designet strikkeopskrifter til kampagnen.

Jeg har Valgt at købe Isagers Kit med denne poncho--Dog i den Lyseblå. Og jeg reklamere gerne for en god sag.Du kan købe disse kit på denne side

http://www.cancer.dk/Alt+om+kraeft/raadgivning/KIU/strik.htm

Og de er næsten hele tiden udsolgt men ha tålmodighed--De kommer igen .

søndag den 2. september 2007

Hvad hvis det blir en pigeJa tænkte jeg--HMM jeg ved der kommer en dreng (juhu) Men hvad bliver den første---OH ve---Måske en pige.Jeg har jo slet ikke lavet pigetøj.
Så ugen er gået med at sy---Sjovt at sidde med de små ting igen . Jeg har lavet dette lille sæt til en lille pige--- og en dejlig vamsed jakke og pastellyserøde fløjls bukser


--Billedet viser desværrer ikke helt de dejlige lyse farver.Når jeg nu alligevel er i gang blev det også til

Dette sæt med Anders And--Indrømmet--Det er altså en favorit--Det er virkelig sødt.


Men jeg har da gang i mange ting--men det skal ikke alt sammen herind--Da jeg jo godt ved min ældste Datter kigger (noget skal jo være en overraskelse) Men et par søde fløjsbukser med Æsel er det da også blevet til. Strik---HMMM ikke mange pinde --dog er jeg færdig med første stjernemønster på "forbrydelsen"

Populære indlæg