Faste læsere

fredag den 26. december 2008

Glædelig Jul

Ja Bedre sent end slet ikke.Glædelig Jul til jer alle.Vi har haft en dejlig Juleaften med Børnebørn og Børn--Dejligt. ps. fuld knald på.
Jeg har brugt lidt tid på knytning---jeg synes de er søde de små armbånd der er alle vejne og tænkte at det jo ikke kunne være så svært.Men hold da lige op---Har fundet fantastiske vejledninger rundt omkring på nettet men den sev simpelthen ikke ind.Ligepludselig faldt tiøren og nu er den der--Jeg kan--Yea--Så jeg må igang med lidt mere af det.

Ellers må jeg sige det er oprydningstid på strikkefronten . jeg var ligesom gået helt død --Gad ikke rigtig noget strik --Indtil jeg så denne vest i vendestrik.Den er sjov at strikke,opskriften er nem at forstå, Dog mangler der lidt finish efter min mening , men jeg har fået Jakken i julegave og den skal jo så strikkes bagefter--Med den finish jeg savner her,(mere om det når jeg går igang). Vesten her var jeg lidt uheldig med Kaunigarnet--Det er "proppet" i og knækket--Følger ikke farverækken i det hele taget et møjnøgle--Godt jeg havde farven liggene så jeg kan bestemme lidt selv.Har også købt bogen Vendestrik og den kan anbefales.
Men som jeg nævnte --Oprydning i strik: jeg er igang med færdiggørelsen af diverse procekter,Derudover kommer der et nyt indlæg med ting jeg sælger

Populære indlæg