Faste læsere

lørdag den 14. februar 2009

UGLER til Jessica


Ja jeg har strikket Ugler ,Har jo set dem allevegne men det er mest engelske opskrifter der er lavet med disse charmerende fugle, og det duer jeg ikke til. Så jeg tænkte måske jeg kunne overføre dem til en lille Tunika til Jessica--Og det synes jeg er gået fint.

Jeg haavde så mange små knapper fra engang jeg købte nogen lykkeposer--Og de kunne bruges her. De er ikke helt ens men det gør ikke noget.


Fakta om Tunikaen

Jeg har brugt 2 nøgler Smart --36 små knapper Og den er strikket på pind 4.

Opskrift er der ikke nogen af--Den er i hovedet. Men jeg er helt tilfreds.
Som i kan se har jeg sat et billede ind af Jessica med vesten på --Og den bragte begejstring--Den blev krammet noget inden jeg fik lov at gi hende den på.Sjovt at så små børn har en mening om tøj--GG

Så har jeg købt lidt alligevel----Min lokale garnpusher-(man kan bare la være med at kigge) Havde denne skønne lille trøje i sin udstilling--I pink--Den kan jeg rigtig godt li.Så jeg gik ind og kiggede lidt ,og da jeg så denne fantastiske Orange (den kommer ikke til sin ret her)var tvivlen væk--Den er på pindene . Det er desuden skønt blødt garn og bare 4 nøgler til 96 kr ialt gør det .

Så er der noget ved det Ikke ;-))


søndag den 8. februar 2009

Pause i Striberne

Ja Pause i at strikke stribede vendestrikveste--GG
Så der blev hæklet 30 firkanter med blomster --I ved den gamle kending der har kørt rundt her på blogland. Jeg har lavet et par stykker og det ene bruger jeg selv hver dag.
Men så fik jeg købt en frakke her under udsalget i lilla, Ja Lilla. Den er jeg blevet rigtig glad for men mit Tørklæde passede altså bare ikke helt.Så jeg har kigget lidt på de nøgler Noro jeg har liggene--6 nøgler faktisk--Og det eneste der var rigtig lilla i var dette.Typisk ikke--Man har så meget men vil faktisk hellere ha haft ?? Nå men måske er det lige lidt meget pink tænkte jeg undervejs ,så der er lavet et par firkanter i sort og kanten er næsten helt sort også.Det hjalp da lidt.Ellers er det nu fint--Havde dog glemt hvor kedeligt det er at monterer alle de firkanter --Men jeg fik det gjort.Jeg startede Torsdag aften og var færdig i går--Det er da ok.
Fakta om tørklædet
Noro strømpegarn farve 240 + ca 40 g Isagers alpaca 2 ,hæklenål 3½ = 135 cm Tørklæde i glade farver. Og ja jeg tror det er en værdig afløser for det andet tørklæde.Populære indlæg