Faste læsere

lørdag den 26. februar 2011

EMMA


Jeg fandt hende --Min lille sorte franske Bulldog pige ;-) Ca 1 Måned er hun

og supersød --men det er hvalpe jo. De 2 andre er hendes brødre ,størrer ,og hvide med pletter.

Den sort /hvide hvalp faldt min datter totalt for --og jeg lovede at tænke over det ---men det blir helt sikkert den sorte pige --Sikken en dejlig Lørdag ;-)
Og Emma flytter ind i starten af April

onsdag den 23. februar 2011

Hindsgavls Slot -Crazykjole-og andres håndarbejde

Min datter syede denne sjove pude til mig --den er så flot ,anledningen var faktisk at jeg inviterede hende med på dukkekursus . Men desværre har vi ikke været særlig heldige med det.Først blev det aflyst på grund af sygdom --sådan er det vel bare, det kan ske .Så skulle vi ha været af sted i næste weekend, men det bliver altså heller ikke til noget --Noget med for få tilmeldte osv Så nu kommer vi ikke på kursus alligevel ---ØV ØV , vi er blevet tilbudt at komme med i Marts men det er helt umuligt for os --Øv jeg er lidt sur altså ......


Sidste weekend var vi på ophold på det skønneste slot --med 4 retters menu og morgenmad ,superlækker forkælelse simpelthen. Vi havde 11 års bryllupsdag og jeg blev 51 ,så vi valgte for en gangs skyld at glemme telefonerne hjemme . Ubeskriveligt dejligt.


Se så lige her ;-) --denne skønne hvalp er ikke min(billedet er lånt på nettet) ,men jeg håber at jeg kan finde sådan en Fransk bulldog ,helst ligeså mørk som hende her og det skal være en pige ,og hun skal hedde Emma (grin) jeg har endelig fået accept fra min mand ,så jeg kigger og kigger efter hvalpe.Giv et pip hvis du kender en der skal ha solgt en mørk Fransk Bulldog tæve ;-)Crazy kjolen er der jo ikke nået sååå meget på ,men er da kommet igang igen , den er sjov at strikke og den bliver super sjov .


Min veninde har hæklet disse skønne grydelapper ,hun er en ørn med en hæklenål og laver mange fine ting.Da jeg prøvede mig frem med grydelapper gik hun også igang og har lavet en del.Disse blev altså til mig ;-)) Dem er jeg superglad for --store ,kraftige, og lige mine farver --Tak Jette ;-)


Populære indlæg