Faste læsere

onsdag den 23. februar 2011

Hindsgavls Slot -Crazykjole-og andres håndarbejde

Min datter syede denne sjove pude til mig --den er så flot ,anledningen var faktisk at jeg inviterede hende med på dukkekursus . Men desværre har vi ikke været særlig heldige med det.Først blev det aflyst på grund af sygdom --sådan er det vel bare, det kan ske .Så skulle vi ha været af sted i næste weekend, men det bliver altså heller ikke til noget --Noget med for få tilmeldte osv Så nu kommer vi ikke på kursus alligevel ---ØV ØV , vi er blevet tilbudt at komme med i Marts men det er helt umuligt for os --Øv jeg er lidt sur altså ......


Sidste weekend var vi på ophold på det skønneste slot --med 4 retters menu og morgenmad ,superlækker forkælelse simpelthen. Vi havde 11 års bryllupsdag og jeg blev 51 ,så vi valgte for en gangs skyld at glemme telefonerne hjemme . Ubeskriveligt dejligt.


Se så lige her ;-) --denne skønne hvalp er ikke min(billedet er lånt på nettet) ,men jeg håber at jeg kan finde sådan en Fransk bulldog ,helst ligeså mørk som hende her og det skal være en pige ,og hun skal hedde Emma (grin) jeg har endelig fået accept fra min mand ,så jeg kigger og kigger efter hvalpe.Giv et pip hvis du kender en der skal ha solgt en mørk Fransk Bulldog tæve ;-)Crazy kjolen er der jo ikke nået sååå meget på ,men er da kommet igang igen , den er sjov at strikke og den bliver super sjov .


Min veninde har hæklet disse skønne grydelapper ,hun er en ørn med en hæklenål og laver mange fine ting.Da jeg prøvede mig frem med grydelapper gik hun også igang og har lavet en del.Disse blev altså til mig ;-)) Dem er jeg superglad for --store ,kraftige, og lige mine farver --Tak Jette ;-)


3 kommentarer:

EnHeberg sagde ...

Virkelig flot pude - skønt med noget, der er lidt anderledes/som man ikke kan købe på ethvert gadehjørne :)

Hvor ØV med det kursus! Jeg håber, I kan komme afsted senere på året.

Super lækkert med opholdet. Jeg tror, det er sundt at være mobilfri engang imellem.

Kjolen bliver bare flot og LÆKKER hund :) Held og lykke med jagten.

Birthe sagde ...

Hej ....
dejligt med ophold og tillykke.

jeg kan godt forstå at du har forelsket dig i den franske bulldog :-) verdens sjoveste kærligste lille hund , jeg har selv en fjollet en af slagsen , Anton .
Min store søn har Karla , som ví forventer at skulle have hvalpe om ca 6 uger , om der er nogen helt sorte/mørke kan ikke garanteres, men Karla er hvid m sorte aftegninger og faren er flot tigerstribet , så muligheden er der for mørke hvalpe ....
du er velkommen til at sende en mail ....

Helle sagde ...

Tak garnmoster men det er vist liiiige lidt for langt herfra ;-)
Har fået kontakt til 2 opdrættere med mørke piger så jeg må ud og kigge ;-)

Populære indlæg