Faste læsere

onsdag den 28. januar 2009

Jessica`s Vendevest

Ja Jessica`s lille Vendestrik vest er færdig,og den er så sød. Med lidt regnerri osv var det faktisk nemt at lave en str. 2 år. Nu er det mest rester jeg har brugt og de fine overgange i garnet kan ikke rigtig bruges i så lille en størrelse, men bortset fra alle de ender der skulle hæftes --Var nød til at knække garnet for at få flere farver i, var det bare at prøve sig frem.
Ingen tvivl om at min datter vil elske den vest til Jessica , den er farverig og kan bruges over all de tshirt der måske har fået en bananplet eller lignene .


Så har jeg lige købt mønteret på Pebbles . Jeg har jo garn så en dyb lilla supersoft bliver en sød lille trøje også til Jessica. Endnu en lagerting--huhej hvor det dog kører.
Jeg glæder mig vildt. Jeg skal nemlig til Vissenbjer d.14 marts på messe. Min søde svigerinde og jeg drager afsted og skal ned og mærke --kigge--savle --og Ja jeg glæder mig bare SÅ meget.
Lise er nok den jeg helst vil afsted med---Hun er en inspiration og så siger hun sin mening , og hun nyder håndarbejde ( alt muligt) så det bliver så hyggeligt.
Så jeg sparer lige projekter sammen --Og penge (GG) ,For jeg forventer at det blir en dyr Weekend .Godt jeg nu skal igang med en venindes Vest,så bliver der ikke købt noget --Så som Falkenbergs nye (det er ellers svært at la være for den er godt nok lækker)

søndag den 25. januar 2009

Vest færdig

Ja så blev den færdig --Vesten--- Vasket , monteret osv.


Og Ja den er så dejlig at have på. Farverne gør jo alt her i en farveløs tid, Pasformen er bare fin så der er ikke noget at komme efter der. Jeg er faktisk så glad for den så jeg frivilligt lod min mand tage billeder --Og det sker altså ikke så tit.
Jeg er rigtig tilfreds med de kanter jeg fik lavet--Det gør altså at den falder pænt og kanten er stabil .Jeg slap ydermere for at samle masker op i halsen og strikke endnu en kant. Dog dummede jeg mig lidt og strikkede knaphuller efter opskriften--Som jo selvføgelig er lavet med den ekstra kant ,så det øverste knaphul var for tæt på kanten. Så om igen og fordel de 3 knaphuller så det passede med min vest.
Jeg har strikket vesten i str. M
Efter Katrinelunds opskrift --Dog er mine kanter ændret
Den er strikket i Kauni --Det sorte er fra Katrinelund men papegøjegarnet havde jeg liggene.
Den er nem at strikke og kan jo laves i mange varianter.

Af rester er jeg begyndt på en lille vest til Jessica --Uha det går hurtigt og den bliver fin tror jeg. Jeg skal regne lidt undervejs men jeg tror jeg har den. Så snart er der en vest i str 2 år.

Jeg har letsindigt lovet en veninde at lave en til hende (gør jeg ellers ikke) så den må jeg igang med,--Det gør nu ikke noget den er jo sjov at lave og det er rent TV strik det her.


Populære indlæg