Faste læsere

torsdag den 31. marts 2011

Dydsmønster Ida Og Emma

Dydsmønster er kommet --Onsdag--men der var besøg af et par børnebørn ;-)så kom faktisk først igang i dag ,Og det har ikke været nemt ,Emma tror garn er til for hende ,men hun er ved at lære at man ikke rører strikketøjet (grin) Desværrer kan jeg ikke få den skønne lyse grønne farve det her garn har med på billedet --det kommer senere.
Ida og Emma hyggede sig helt vildt --De kunne rigtig godt li hinanden .PS min Patchworkbold ligger på gulvet ,den har jeg ikke fået taget billeder af.
Og det er jo dejligt at se at Tankestreg jeg oprindelig lavede til Jessica bliver brugt af Ida nu,og den er stadig supersød--måske jeg skulle lave en mere på et tidspunkt ??

tirsdag den 29. marts 2011

øv

Postvæsenet snød mig i dag --Dydsmønster var ikke med ----- ØV ØV

mandag den 28. marts 2011

Emma Igen

Ja mine dage går selvføgelig mest med hende --denne uge er helt hendes --uden undtagelse. Hun er ikke særlig vild med at være ude men det er dog bedre ,hun gemmer sig ikke så meget mere mellem vores fødder
Til gengæld er hun en farlig karl når hun får lusked sig op på skødet af ligemeget hvem (grin) Her min yngste datter
nå` men i morgen regner jeg med hun må dele min tid lidt med dydsmønster ,det er endelig lykkedes at bestille den og den kan vel strikkes samtidig med jeg passer hund ;-)

En stor bold har jeg fået syet i patchwork --billeder senere

Populære indlæg