Faste læsere

onsdag den 22. april 2009

Klematis og Holst Igen

Ja jeg fik jo lidt travlt med at blive færdig med Klematis fra Kastanien. Jeg havde bestilt garn fra Holst og viste at Klematis ville ryge i et hjørne og vente hvis jeg ikke blev færdig inden.Så færdig med den. Om jeg kan li den ved jeg ikke rigtigt--Der er ikke så meget bevægelsesfrihed i den--Hmmm måske til en kold sommeraften i stedet for et sjal ---ja vi må se

Jeg havde også et andet hængeparti --Pias vest,den var lige vig nok i halsen så den ekstra kant skulle altså strikkes her --Det er gjort så. Og så -----Tha Da ------Posten kom med 32 fine ruller garn fra Holst Garn --- til et par forudbestemte ting og til hvad jeg nu har lyst til ( der er jo mega mange opskrifter dette dejlige garn kan bruges til). Stadig vil jeg Rose Helle Holst for ideen og konseptet bag hendes netbutik. Jeg synes nemlig det lige er det Jeg har manglet. Ydermere er der hurtig levering må man sige --På trods af bankoverførsel som jo tager lidt længere tid.

Men nu sidder jeg her og kan ikke helt finde ud af Hvilken af farverne jeg har købt ,jeg skal bruge til et Topstykke (grin luksusproblem)--Nå men jeg må kigge og pille lidt mere.
Posten kom også med Mellemrumstrøjen fra Geilsk --Ikke fordi jeg skal igang med den lige nu (har jo gang i Miss Beezy)men jeg fik fødselsdagpenge lidt forsinket af mine svigerforældre og kunne se at den var væk fra den Geilske side, så jeg fandt den hos Sommerfuglen .Så var det jo bare med at slå til .Ja Geilsk uld går man heller ikke fejl af.


søndag den 19. april 2009

Holst Garn og Topstykke

Ja et lille nyt Topstykke

Ja midt i det hele kom der et skøøøønt farvekort fra Holst garn--Og jeg mener skønt .Der er så mange flotte farver når man kan sidde og kigge dem rigtigt .Der var også en lille prøve med Vasket garn så man kunne mærke forskellen.Nu vil jeg jo gerne selv prøve ting af ,så jeg gik igang med endnu et lille Topstykke (jeg havde jo bestilt 100 g sammen med farveprøven)Og det er da endnu mere juhuu---Jeg mener det er rigtig dejligt at strikke i --På hjemmesiden står der at der er lidt spindeolie i garnet (og der er jeg sart)men det har jeg bestemt ikke bemærket.
Sådan et lille topstykke tager jo ikke så lang tid så det er nu vasket og tørt.Og så er det altså svært at få armene ned igen .Juuuhu siger jeg --Det er så dejlig blødt at det bare er helt ok .Også til børn. Jeg har endda bare vasket det i hånden --Fordi mit sammenlignings grundlag jo var Geilsk uld,og det lille Topstykke vaskede jeg også i Hånden.
En anden lidt sjov ting: Jeg har strikket dette Topstykke i nr. 285 Cloudberry og den mørke lilla fra Geilsk som jeg jo lige nu strikker ind i Miss Beezy er helt identiske farvemæssigt
Nå men jeg har brugt 50 g bare til Topstykket i str 2 år.

Populære indlæg