Faste læsere

søndag den 18. maj 2008

Bastian og Fletninger

Ja meget er der ikke sket --må jeg sige,Sol --sommer og børnebørn tager meget af min tid .(Dejligt)
Bastian og Mor kom på besøg midt i ugen og var her det meste af dagen--Dejligt og sikken en krudtugle---han pludre hele tiden og er så mild og dejlig.Desværrer ser jeg ham ikke så tit som jeg ville ønske,meeen så nyder jeg ham mere når han er her.Ja Ja der er laaaaangt til Sverige.
Jeg har strikket ret meget--På Falkenbergs Lido---Ingen billeder--jeg er lige før jeg skal lukke ærmer af---Og puuuh hvor er det nogen lange omgange --Ret-Ret-Ret ja lidt kedeligt--men den bliver nu sød.
For afvekslingens skyld tog jeg Isagers Fletninger frem og Toppen bliver sød--Ingen tvivl der men opskriften er da noget af det værste l=#§ --Hmmm der skal gættes en del må jeg sige--Så jeg er spændt på om gætterierne virker.Garnet er fra lageret---en tynd merino --Skønt garn ,så jeg kører lige derudaf.
Nu er det slut med at hygge mig herhjemme om dagen--Jeg er så heldig at ha fået job.En "gammel" arbejdsplads kunne bruge mig ,Og det er jeg slet ikke ked af.Men det sætter nok tempoet ned med strik---Ja ja det er nu fint nok

Populære indlæg