Faste læsere

fredag den 2. april 2010

700 gram supersoft på en dag

Ja Hvad siger i så (grin) en god måde at få bund i et vildt stort lager ;-)) Nej --Jeg har strikket 4 baner på maskinen i diverse rester (kun supersoft) som nu skal sys sammen (i Hånden) og hæftes --Øv ---derefter tror jeg der skal hækles en kant hele vejen rundt --Uha uha --220 x130 er det nu --men jeg tror nu på det og hvem kan ikke bruge et strikket tæppe i skønne farver ;-)) Jeg tror godt jeg ved hvor det kan bruges.

mandag den 29. marts 2010

Gammelt og Nyt

Denne hængeplante er fra min svigermor---Den er ikke superflot lige nu (efter en tur i bil osv) den er faktisk meget sart hvis man rører den.Jeg har haft sådan nogen i de sidste 10 år --Hvergang de gik ud (jeg er en knold til stueplanter)har hun lavet et par nye til mig --men nu er det slut , min svigermor er her desværrer ikke mere så nu må jeg passe på denne .Kender du den ?? Vil så gerne vide hvad den hedder så jeg kan slå den op her på nettet.
Nå men jeg starter lige med noget "gammelt" --En FLS der har ligget ret længe er ved at være færdig --1½ ærme mangler jeg ,men så er det også slut med den
Ellers er jeg gået helt amok med Geilsk nye Uld/Bomuld --Det er super lækkert at strikke med ,skønt blødt og jeg kan næsten ikke rose det højt nok. Så det på hendes side og købte det nye lille Topstykke og garnet til . Den er strikket i str 4 år og denne kan Jessica bruge hele sommeren --den er nemlig så blød at det ikke vil være et problem at ha den på direkte på huden---selvom hun mosler og bliver varm. Jeg har fluks købt den mørke Lilla og er igang (startet) på Livstykket i garnet til mig selv (grin) ---Men først den "gamle" FLS --ellers får jeg aldrig bund i alle de halvfærdige ting.

søndag den 28. marts 2010

NY BLOGTITEL

BARE KORT :

NY BLOG TITEL -------MEN SAMME INDHOLD

Og Nyt Design på Bloggen

Kærligts Hellet

Populære indlæg