Faste læsere

søndag den 18. november 2007

Vestpå og sukkertrøjen


Ja ja jeg er her da endnu---Men tiden er ikke helt til bloggen.Men lidt bliver der da lavet --selvom der er alt for få timer i døgnet ;-)) Først vil jeg vise en Vestpå fra Geilsk--Tro mig den er SÅ sjov at strikke og Klædelig når den er færdig.4 dage tog det at strikke den (altså de timer jeg plejer at strikke i) så det var hurtigt.Desværrer er det ret svært at gengive sort her--men man kan da ane den.
Så ligger der en stor bunke strik her ---- En trøje af Onions garn---Købte faktisk 2 opskrifter,men de var ikke så gode efter min mening.Så der er strikket en trøje--skal nok vise den færdigt på et tidspunkt.
Så bliver der strikket Isager---Både Helga og Marianne. Cherry i mange udgaver fra Helga og Sukkertrøjen af Marianne Isager.


Sukkertrøjen har voldt mange hovedbrud og der er strikket ret mange prøver----Mere fordi jeg skal et helt nr op i pinde og mit ønske for garn var noget andet end opskriften så----- Men det er nu lykkedes.De 2 ærmer er strikket og resten er begyndt.Den bliver vanvittig lækker blød--strikket i MI Alpaca/uld og den tynde Tråd er Alpaca---hmmmm --Luxus men jeg glæder mig til den er færdig.
Så er der lige en tyk Drops Trøje i multifarvet garn----Ryggen er her---strikket på pind 9--Uha det gik stærkt --1 time og ryggen var færdig----Ja den kommer vi tilbage til.

Ellers er der skam strikket på Mermaide nr 2---Den vil jeg også gerne ha færdig----Pu ha--Som jeg siger---Flere timer i Døgnet tak

Populære indlæg