Faste læsere

fredag den 4. september 2009

Høxbro

En dejlig dag i dag --
Se hvad der lå til mig i min postkasse da jeg kom hjem fra Arbejde ---- Den nye Ann fra Høxbro
Jeg glæder mig så meget til at komme igang med den. Jeg har aldrig strikket noget fra hende--dels fordi det er ret pebret og ellers er der tit et eller andet jeg ikke helt ka li . Men så kom de sidste 2 nye hun har lavet ---Og den Ann er lige mig --uden undtagelse --der blir ikke ændret på noget.

Kittet har jeg købt ved goknitting og jeg må sige --Sikken en service --Jeg bestilte i går eftermiddags ved 16 tiden og jeg har det i dag WoW
Det er også denne gang min mand der er superskøn --Jeg viste ham den og talte om Høxbro strik og så synes han bare jeg skulle se at få den bestilt--Som han siger--Hobby koster ;-))
Farven havde jeg lidt problemer med --jeg kan jo godt li grønt --Så jeg vaklede lidt mellem den grønne og den grå ,Men sluttede med den mørke grå. (var også forbi den lilla)
Garnet virker lækkert (er jo også glad for Falkenbergs Garn) ,Farverne er bare gode sammen og der er da en af farverne i kittet jeg ikke ville ha valgt (pink) men jeg er såmen ikke i tvivl om at Vivian Høxbro ved hvad hun gør
Populære indlæg