Faste læsere

lørdag den 10. januar 2009

Bastian og Kongo

Ham her og Mor har været her hele dagen i dag.Mit barnebarn Bastian 11 md gammel.Og hold da op der er knald på sådan en lille gut.Alt skal prøves som Morfars lygte her--Dumt at lyse sig selv i øjnene ??
Men han har et ukueligt humør på trods af snot osv.altså han er skøn.


Jeg er ellers igang med lidt på strikkefronten. Isagers Kongo , der er godt nok lavet et par strikkeprøver , for farven var jeg ikke sikker på . Desuden skulle det helst være af garn jeg havde. Så den bliver strikket i Alpaca/uld (isager 2) bund sort --Mønster hvid og rosa . den kommer til at ta tid men det er ok--Den er nemlig vanvittig flot.
Men opskrifter er gået igennem her,Må indrømme der er mange fra Isager, og hun er lidt yndling her,Så et par andre har også været oppe blandt andet Kuba Varianten,Men Kongo vandt simpelthen fordi det er en anden måde at strikke en sweater på. Ja 13 masker af gangen --samle masker op --Og lange striber--Man får lige opfrisket en masse teknikker.


Ponchoen fra Katrinelund er også gået i gang og det er rent tv strik.Jeg havde bestilt en anden kauni effekt end den oprindelige (papegøje) og min er så sand/lilla og grå.Fin tror jeg.tirsdag den 6. januar 2009

Fiona på Jessica

Fin er hun nu i Fiona --Farven er fin til jessica og hun elsker kjoler,dog er det svært at stå på et glat gulv i strømpefødder.

Tilfreds er jeg bestemt med modellen, der er kommet et par rettelser på opskriften men jeg har nok kørt lidt på "gehør". Den er blandt andet lavet lidt vigere ,det synes jeg er bedst til en tumletrold som Jessica. Kanten har fået 5 retriller så bærestykkets mønster" går igen--Symetri i mine øjne.
Fakta:
Opskrift Fiona Købt her
Garn; en rest orange Falkenberguld til striberne og knapt 4 nøgler mørk Lilla merinould fra USA --110m /50 g --Lækkert og rart garn ,blødt og børnevenligt. Jeg har strikket den på en pind 4 , og det meste på rundpind
Jeg er Tilfreds --Det er Jessica og hendes mor også ;-))

søndag den 4. januar 2009

Fiona til Jessica


Ja Fiona toppen er ved at være færdig --Det er nu gået stærkt--Et skønt lille projekt. Mangler lige 2 mønstre og riller ,men det bliver i dag .Den har ellers drillet må jeg sige,først glemte (eller havde ikke læst) udtagningerne i rillerne, ummm forfra , så havde jeg noget svært ved at forstå opskriften--jeg er vist blevet for vant til at tænke selv efter de isagermodeller jeg har lavet.Men jeg er da nået langt,Og ja den bliver også strikket på rundpind her, gider ikke vrangpinde hvis det kan undgå´s. Min oprindelige plan var egentlig en Orange kjole med Lilla striber men ak jeg har ikke orange garn--Kun den lille sjat fra en falkenbergting og jeg skal jo bruge garn jeg har.
Men den bliver nu sød alligevel.

Populære indlæg