Faste læsere

tirsdag den 17. juli 2007
Ja Ja der skal da også vises lidt strik.Jeg er gået lidt i selvsving tror jeg--Trøjer skal det være ja det skal.Den turkise/blå/grønne er en opskrift fra Noro Den er bare skøn--Glæder mig til at vise når den er færdig.
Den mangefarvede er lidt speciel--opskriften er fra Drops men jeg ændre en del på den.Jeg blev nemlig lidt vild med Orchid fra Helga Isager MEN MEN den kan Kun strikkes i str.38 og det går altså ikke.Så jeg fandt denne der i grundmønster ligner lidt og så laver jeg snoninger i stedet på bærestykket. Garnet er faktisk noget jeg købte på ebay--Ren uld og rigtig lækkert at strikke med.Ebay har jeg faktisk købt en del garn på .Senere vil jeg vise en masse flotte garner derfra.

Så var Barnebarnet her igen (og moderen) Flot er hun min datter --6 uger mangler der til vi skal se bebsen.Hun har det godt --det er ikke tvillinger---og barnet vokser.Så vi havde lige en hel dag med babysnak og fødsler.
Det blev nu også til en del snak om strik.Det var faktisk sjovt at høre hvad hun kunne lide af babystrik--det er ikke lige de modeller jeg ville vælge.Men en var i top hos hende--Anika fra Design club og den er så bestilt i 2 farver (der skal jo laves 2,da min ælste også skal ha--ikke til april som jeg har skrevet men til febuar) Jeg valgte turkis og en pink---Glæder mig til at komme igang med dem.Så har jeg troet at Hanne Falkenberg ikke var noget for moderen ---men uha hun var begejstret for Tutti-Frutti --så den må strikkes også-men først når vi kender kønnet på barnet.(mindste str. er jo også 1 år) Men ellers er det symaskinen der bruges--il Peter plys og co især på tøj til mit første barnebarn---Hold da op hvor jeg glæder mig

Populære indlæg