Faste læsere

fredag den 16. april 2010

Garn ,Ida ,og Nyt kamera

Ja efter jeg har strikket lidt i Rasmillas Yndlingsgarn er jeg da helt solgt. Har fået købt lidt mere garn --Jeg mangler jo ;-)) Og jeg skal da lige prøve det nye silke/uld også .
Jeg når ikke så meget strik lige nu,der er ikke så meget der hiver ........Hmmmm håber det kommer igen snart. Måske det er fordi jeg har fået nyt Kamera --Hold da op hvor har jeg glædet mig til det ,og det tager nu meget tid .
Dog er jeg blevet lidt lun på Karen Noes Tunika efter at ha set den et par steder i forskellige udgaver,og opskrift +garn er jo købt for længe siden,så Yothacas Tunica bliver i Linea Hør og Yndlingsgarnet fra Rasmilla. Farverne er næsten ens og det er faktisk rigtig fint.
Ellers er den lille Idatrøje fra Desig club --næsten færdig, mangler lige den anden lomme.
Men denne er lavet med vrangsiden af bærestykket udaf som retside,og med nogen fine faveklatter i knapperne --lommerne er også lavet lidt om og med et par striber ,den anden lomme får en grøn og en orange stribe.
Sød er den nu --Og strikket i dobbelt Rasmilla yndlingsgarn.En dejlig let og frisk sommertrøje der absolut ikke kradser bare arme eller maver ;-))
Er bestemt sikker på at det Rasmilla bomuld/uld bliver et hit hos børnebørn og deres mødre

Populære indlæg