Faste læsere

onsdag den 12. december 2007

Sukkertrøjen Færdig
Den er jeg vildt glad for--Sukkertrøjen af Marianne Isager--Hold da op hvor er den bare et hit.Jeg begynder simpelthen på en mere med det samme.Overvejer faktisk 2----- en koksgrå og en Hvid.Den har været dejlig at strikke --Nem--og ikke kedelig på nogen måde.Så er denne trøje også færdig--det vil sige mangler lige at sætte knapper i(er købt).Strikket i onion garn--Efter mit hoved--Men den er faktisk slet ikke Ringe--Egentlig rigtig flot. Det er en gave så vi må se hvordan den blir modtaget.Så fandt jeg et sødt mønster på disse søde enkle Pulsvarmere.Strikket på strømpepinde og pind 4 er det jo hurtigt overstået---så der er lavet nogen stykker.


Så Bliver jeg nød til at vise disse---De er ikke på matriklen endnu--Men om et par dage . Knit picks træpinde ----Yubiiiii Jeg glæder mig helt vildt til de kommer.Mailen kom i dag med at de var afsendt fra England SÅÅÅÅÅ 3-4 Dage.
Jeg forudbestilte dem i starten af november og betalte så endelig er de på vej.Er rigtig Rigtig glad for metalpindene og har kun dem---Men de er lige lovlig glatte til nogen ting.

Populære indlæg