Faste læsere

lørdag den 22. september 2007

MORMORSå skete det endeligt.Mit første længe ventede barnebarn kom.Hun blev født i nat--er 51 cm lang og vejer 3200 g.Hun er det yndigste ---Simpelthen----Og se det lange hår--Ja i mine øjne er hun SÅ smuk.
Moderen har det også fint--hun er lykkelig--Hun nyder sin førstefødte sammen med faderen som ikke lige kan væltes nu--Pavestolt er han
OG med rette
Jessica skal hun hedde --Fint navn til en lille prinsesse

søndag den 16. september 2007Ja Ja den lille lader vente på sig.Talte med min meget besværet datter (synes ikke det er sjovt mere at være gravid) i starten af ugen--og hun sagde at den lille var skønnet til at veje 4 kg nu--og hvis ikke fødslen kom igang af sig selv blev hun sat igang d 20-9--Så vi må vente.

Ventetiden blir da brugt til lidt til den lille--Her et lille sæt med Peter plys på (min datters yndling) Det er nu også meget sødt.De små lyseblå bukser er da også færdige.Men man kan jo blive ved;-))))

Min ponco fra Kræftens bekæmpelse er da også snart færdig---Det blir til et par runder om dagen (smil) må sige at i hverdagen er der ikke så meget tid.

Godt nok har jeg mange ting igang--Og der er kun ganske få ting jeg ikke er helt så vild med mere,og som nok ender som ufoèr eller må lade livet.En af de næste ting jeg vil igang med er "Sukkertrøjen" af Isager.Jeg må indrømme at jeg er blevet ligeså glad for hendes garn som for falkenberg`s. Jeg vil jo rigtig gerne strikke trøjen i den skønne kobolt hun har--men ak den er udgået.Jeg skrev en mail til Isager og forespurgte om garnerne i den farve,Og hun svarede ikke lige retur(så jeg var lidt knotten).Men og hold da op---så kom der faktisk et brev--med samtlige garner og i hvilke farver jeg kunne få garnerne i----Skøn service---Hun anbefalede mig at strikke model 1937 som hun skriver --jeg kunne være heldig at finde garnet i den farve hos en forhandler--------OG det har jeg---De har bare ferie lige nu,så det er bestilt--så jeg håber at jeg kan få garnet.

Populære indlæg