Faste læsere

torsdag den 21. oktober 2010

Gæstekort og min Datter

jeg har fået et gæstekort til den kommende messe i fredericia --og det kan jeg desværrer ikke.
Så hvis du skal afsted så send mig en kommentar her på bloggen og skriv messe. Den første får billetten.
Så har min skønne datter været her fra i går --sovet her og kørte hjem til middag. Superhyggeligt ;-)) hun er så Kreativ det pigebarn , men dennegang ville hun ha orden på mit
hobbyrum --og hold da op det fik hun. Det er super duper ryddeligt derinde nu .


Hun har lavet denne skønne the ugle til mig---Og jeg er vild med den ;-)
Tak Sara ;-)

mandag den 18. oktober 2010

Hvad weekenden bragte

Ja selvom jeg bestemt ikke mangler projekter ,og bare skal gøre lidt færdig faldt jeg i den grad i ---igen. det skyldes denne her blog --da jeg så den Poncho var jeg helt solgt.
Ind i gemmerne og finde de rester og optrævlede ting af noro garn jeg kunne,og der var en pæn sjat så jeg da i det mindste kunne starte .På Webstrikkernes side ligger en dansk vejledning --for det er jo egentlig ikke en opskrift ,Som Anne Studsgaard har oversat med tilladelse.


Det stod nu hurtig klart at jeg ikke havde nok så jeg tog en tur med toget til København sammen med svigerdatteren der skulle ha lavet sin IPhone Lørdag og smuttede en tur i Sommerfuglen for at suplere lidt ;-)) Jeg har aldrig været i sommerfuglen før og der var ret mange mennesker ,men jeg "nøjes" med det jeg kom for ---og lige en opskrift på en vendevest i noro strømpegarn ;-)) Det har jeg nemlig også liggene .

Populære indlæg