Faste læsere

onsdag den 15. august 2007

Min Skønne Trøje "IDA"

Uhhhh Hvor er jeg glad og stolt af den.Som jeg før har fortalt faldt jeg for en Isagermodel med et flettemønster --Men kunne kun strikkes i str 38 (ja Ja) Den størrelse er jeg altså ikke.


Så jeg startede på en Drop`s model---Og droppede den (ikke en joke) Var egentlig sur over den der bluse (Isager). Så nu har jeg lavet min egen opskrift .Det har været rigtig sjovt--Og der er trævlet op nogen gange--men er endt med et meget godt resultat synes jeg selv.Selve opskriften er lavet så det er snoninger der former blusen--og den har en rigtig behagelig pasform.


Nu er jeg igang med nr 2 i hvid så jeg kan få skrevet opskriften ren og efterprøvet den.


Fakta om trøjen


Strikket i ren uld fra Kina---Købt i usa


str 40 ifølge andre trøjers mål.der er brugt 9 nøgler af 50 g med løbelængde 125 m.Og farverne på dette garn kan ikke kontroleres (sjovt) ikke 2 nøgler er ens. Jeg lavede trekvart ærmer fordi jeg altid skubber ærmerne op--men de kunne sagtens være lange


Hvad skal trøjen så hedde IDA

Min skønne Mand og Tykke Datter(+barnebarn)


Uha den mave er stor

Min datter var her --nok sidste gang med den mave.Vi glæder os

Rigtig Rigtig Meget


Nyder at kunne sige "tyksak" uden hun flejner (hun er ikke tyk normalt)
Men den sidste del af ferien ---er blevet brugt til at male flytte om osv.Den yngste er nemlig flyttet hjemmefra og jeg har fået ----MIT EGET VÆRELSE--- Juhuuu---Det er straks begyndt indrettet til alt mit håndarbejde. Min skønne mand
Har lavet et KÆMPE klippebord med hjul så det er nemt at flytte ud fra væggen..Skønt at ha en mand der har lyst til udfordringer.

Populære indlæg