Faste læsere

fredag den 11. april 2008

så må der snydes

Ja jeg er nået til firkant 21 og nu er jeg nød til at snyde--Med garnet altså--For hvis jeg fortsætter her bliver det ene hjørne sort og det er ikke min mening.Så nyt nøgle og lilla så går det nok.

Så er garnet til Ponchoen fundet frem--Jeg havde 300 g shetlandsuld liggene og hos Hostrik fandt jeg den rigtige mohair så jeg vil starte på SuperKarlas poncho.Det var ellers ikke planen men jeg så Jette M s flotte af slagsen og så var jeg solgt---Den er fin Ikke.Ja Ja det jeg meldte mig til---Halsduken--Er nok det eneste jeg ikke lige har lyst til.

onsdag den 9. april 2008

NR 2 Igang

Ja nr 2 Ønskekappe er i gang ,Er nået til 11 firkant.Jeg strikker også dette i Kauni da jeg er lidt vild med det garn.Dog er dette fra nøgler og det er altså tykkere ,så en pind 4 bliver det strikket på.Det er den Grå/sort/lilla kauni så det bliver mørkt --Desværrer kan jeg ikke rigtig få den lilla med på billedet--Den bliver bare mørk.
Men jeg har ikke haft så meget tid til strik,jeg har været barnepige for Jessica i meget lang tid (8-23) Tirsdag og når hun nu er her NYDER jeg hende--Hun er bare så dejlig

Bastian og Mor kom så i dag og besøgte --Hold da op hvor han vokser--Og sikke en charmetrold .Ja se bare billedet--Glimt i øjet og et skævt smil----Han bliver en lille spilopmager gør han. ;-))

søndag den 6. april 2008

FÆRDIG


Kal 2008
Så er det færdigt--vasket og blogget---Mit superKarla sjal,og det er rigtig fint.Jeg endte med et sjal der er 185 cm bredt og 85 højt.Jeg har ladet garnet løbe uden at ta hensyn til hvordan farverne endte--For der var kun lige garn nok. (195 g)Men det er nu blevet meget sjovt alligevel.Og kanten som jeg lidt frygtede blev rigtig fin--Tak for hjælpen Pernille.
Min erfaring med Kauni er god--blot er jeg blevet overasket over hvor stor forskel der er på Kauni--Tykkelse mener jeg.der står 8/2 på dem jeg har købt--men de er tykkere end det jeg her har brugt (og det er også 8/2 )Men sjalet her er strikket på pind 3.75 og er blevet let og lækkert efter vask.
Jeg er lige nød til at tiføje at dette sjal er mit første nogensinde--Så stolt er jeg ;-))
Er gået i gang med nr 2 og er på 5 firkant--men det skal ikke gå så stærkt.Det bliver strikket i den lilla/grå/sorte Kauni

Populære indlæg