Faste læsere

onsdag den 14. juli 2010

Knitpro-Gevinst og Hækling

Se her --Den sødeste sjalsnål med en lille similisten var med det skønne Knitpro sæt pinde jeg har fået af min mand. pindene er super skønne dejlig glatte og med de rigtige spidser --ja mon ikke jeg snart må igang med at strikke igen ;-)) Sættet er købt på EBAY ca 300 kr billigere end jeg har set det til herhjemme.Så der blev råd til de størrer hæklepinde i acryl fra Knitpro også --Dejligt
Men ellers er det stadig Hækling der optager mig mest .Har købt et lille projekt fra onion ,jeg har nemlig rigtig meget af den kvalitet garn liggene i rigtig mange farver og det er jo nemt at ha med sig når man bare skal ha et eller andet i hænderne .


Bogen fra Rowan fandt jeg her ,OG der fulgte oversættelser med på cd ,så kan man vist ikke forlange mere vel ;-))Det irreterer mig nemlig at de fleste steder kan man kun købe oversættelser af den model man køber garn til og ikke hele hæftet ,men sådan er det altså ikke her . Hurra Stof og sy ;-)
Der er faktisk nogen søde modeller i som nok skal prøves på et tidspunkt.


Jeg har dog fiflet lidt her--Den grønne trøje er jeg pænt vild med så jeg er igang med en sommerudgave i Dropsgarnet og den tegner nu rigtig godt --Og hækling bliver jeg ikke lige nu træt af ;-) Så det kører altså bare derudaf.

Lidt mere Pral (hehe) JEG HAR VUNDET --Denne kæde fra Viollykke , den kom i dag og den er supersød --1000 tak og ja Lykke jeg bor jo ikke langt fra dig (grin) Tænk det havde jeg ikke lagt mærke til. Men jeg er super glad for den her kæde ,den er bare smuk og lige mine farver.
Det er et super unikt smykke --helt mit --kan det være bedre ;-))søndag den 11. juli 2010

Total Strikkedød men Hækling i stedet

Jeg indrømmer jeg er gået helt død i strik for tiden--Gider ikke simpelthen--så
jeg pauser den lidt med strik.
Til gengæld er jeg blevet helt vild med at hækle ;-))--Ja jeg havde en kort periode sidste år hvor jeg også fik hæklet lidt ,men dennegang er det vist mere alvorligt . Jeg er snart færdig med denne --i en fantastisk farve, dog får den lige lov at ligge her mens det er varmt. Mine fingre synes ikke om det tykke uldgarn i den varme .Nepal Hedder garnet
Men Men så må jeg jo hækle lidt på denne også en Drops model og jeg bruger til den ,det andet nye garn fra drops, Cotton Light. 60% bomuld og 40 % aryl. Jeg er ikke så begejstret for ren Bomuld ,men det her garn er faktisk rigtig lækkert ---Og skal jeg huske at sige til jer--Vildt billigt lige nu.
Er der nogen der kender nogen gode opskrifter så giv mig lige et pip--Synes godt nok ikke der er meget at vælge imellem.

Det er sådan at jeg slet ikke har strikket --Jo lidt ind imellem på Design Club blusen.


Se lige hende her --Mit yngste barnebarn er ved at vokse sig frem til sin første fødselsdag ;-))
Og hun er så sød --Rolig og nem selv på den varme varme dag hvor vi hyggede hele familien
hos min far.
De fleste endte godt nok i børnenes badebasing ------Men det var vist også det bedste sted den dagPopulære indlæg