Faste læsere

onsdag den 30. september 2009

Strik og Strik og Maskine

Ja det er jo altså ikke fordi jeg ligefrem Mangler strikkeopgaver, men kender du det--Der er noget man bare lave.Sådan havde jeg det med Sidelæns og denne Rundstykke fra Geilsk. Rundstykket kommer altså til at vente lidt--Men det er en bluse jeg Rigtig glæder mig til.Sidelæns (til Jessica) er jeg halvvejs med---Den er hurtig at lave men min opmærksomhed har vist været et andet sted.
Denne Klokkekjole fandt jeg en dag hvor jeg bare "roede" lidt rundt på nettet og endelig en sød pigekjole Både til str ½ år og 3 år --så jeg satser på at de små pigebørn kan være "juleklædt " og ens til December.
Næ nu må jeg vise jer hvad der har taget al opmærksomheden fra mig-----
Denne skønne Maskine en Silver Reed Electronic SK 840 Med rib og mønsterstyring osv osv osv

Jeg havde længe tænkt at jeg godt kunne tænke mig en maskine---Jeg havde jo en My Rock for en kort tid --Men den var godt nok for simpel (ikke at fornærme dem der elsker den).For en del år tilbage strikkede jeg en del på maskine ,dog havde jeg ikke ribapperat dengang.
Det er igen min mand der har været super altså. Jeg kom til at tale om at jeg egentlig "kun" manglede en strikkemaskine --Så kunne jeg ikke ønske mig mere ;-)) Hans svar var --Find en --Øhhh ---og det skulle bestemt ikke siges 2 gange. Jeg har undersøgt markedet grundigt --Og endnu en gang har jeg købt i England. Der er rigtig mange penge at spare hvis man "tør" handle der lige nu. Så min maskine er på vej nu--Den er i Danmark ved jeg så jeg har meget meget svært ved at vente .
Så nu ligger der mange timers hygge--Banden--sjov--glæde og ikke mindst Kurser forude .


Populære indlæg