Faste læsere

mandag den 25. juni 2007


Selvom der ikke sker så meget her er der da blevet lavet lidt.Jeg havde et par bestillinger på Diddel håndklæder og de blev nu meget søde.
Jeg har også fået købt en del garn---Garn til livstykke og opskrift fra Geilsk strikkedesign ,rigtig lækkert --hvornår jeg starter på den ved jeg ikke.Rød rib er jeg startet på ,den strikkes i Safran --En garn jeg er ret vild med og har købt et lille lager af (hihi) 4x5 nøgler i nogen skønne farver så kan jeg både strikke GG og Rød rib.Den melerede GG er trævlet op og strikket igen --men mangler lidt.Jeg har så lige en anden gg på pindene også i lys rød og der er heller ikke langt igen på den.Hele den pakke bomuldsgarn du ser på billedet er et rigtig godt tilbud jeg ikke kunne modstå--der er 42 nøgler--6 af hver farve---til bare 5 kr nøglet--så er det ok med lager ikke?
Denne Top fra Garn.dk har taget min tid---Er næsten færdig og den er VILD skøn.Min er i hvid og når den er færdig kommer der billeder.
Ellers må jeg nok til at sy og strikke babytøj--Jeg skal jo være Mormor--Men ikke kun første gang--Nej min ældste Datter skal også ha til April ----JUUUUBBI
Så 2 små med 6 md imellem----Så er der nok at lave

Populære indlæg