Faste læsere

søndag den 26. oktober 2008

Lidt Hæklerier er det da blevet til

Ja -- strik er der ikke lavet meget af , jeg gik lige i hæklemode .Det er mest småting der er lavet--der har ikke været energi til andet. Men til gengæld er jeg blevet helt stærk i hækling --Jeg har et par størrer ting igang--men det kommer der lidt om senere. Dette tørklæde er 2 m langt , hæklet i Noro`s strømpegarn --Jeg fandt mønsteret i en gammel bog om hæklerrier.
Så kommer der lige et par af den meget brugte med blomsten i midten.


Det første her er med 2 firkanter ved siden af hinanden--Noro strømpegarn igen og farverne er bare fantastiske (garnet Hmmmm) Det er blevet ca 130 langt og der er brugt 1 nøgle. Dog er kanten hæklet af nogen rester alpaca. Det er et dejlig varmt tørklæde så jeg er ok med det
Jeg havde bestilt en enkelt nøgle af Noro silke strømpegarn og der blev lavet et tørklæde men kun med firkanterne efter hinanden. Der er ikke så meget garn i de nøgler (300 m) og jeg synes det andet er lige bredt nok. Men dette er 180 langt og ca 25 bredt, det er så blødt og lækkert efter vask så det er nok ikke det sidste herfra.Ja som jeg startede med at skrive --Har strik ikke været med her--konsentrationen har ikke rigtig været der, men nu er dagen i går da gået med strik (dejligt)

Vi var ude og besøge min svigerinde i fredags (Lise) og hun var begyndt på Falkenbergs Tweedie . Øhhh lidt hyggeligt --Den startede jeg på i november sidste år--det vil sige jeg havde lavet 4 mønsterraporter , men kunne ikke rigtig li farverne , Jeg har købt nr 4 og den bliver ikke helt som jeg ser den på billedet.
Min virker meget mørk og slet ikke som den jeg er vild med ØV
Og det er de rigtige farver der er med i kittet og jeg har taget dem i rigtig rækkefølge .

Men det er jo ikke billigt at strikke Falkenbergs modeller vel ? så jeg har besluttet at strikke den færdig (og det går faktisk pænt hurtigt).Som du kan se virker min mere grålig end blålilla og mit eget billede er meget tæt på farven som den er ??
Øv siger jeg bare---Men jeg laver en mere (altså når denne er færdig) det bliver bare i garn fra Svit i stedet --Supersoft i grønne farver--Så bliver den da som jeg vil ha den.

Populære indlæg