Faste læsere

søndag den 1. marts 2009

Bastian & Corona

Først lige et Tillykke her på siden til mit andet barnebarn Bastian . Han er nemlig rundet det første år , og har udviklet sig til en skøn lille humørbombe.Han holdte sin 1 års dag sidste weekend , og han hyggede sig. ---Det gjorde vi andre også ;-))
Nu er næste projekt færdig --Yea Kan næsten ikke få armene ned igen. Den har ligget et pænt stykke tid og manglet et ærme --Hmmm men nu er den også færdig. Det er skønt at få ryddet op i ufærdige ting ;-))
Fakta om Corona som er en Hanne Falkenbeg Model.
Jeg har strikket den på 3½ og 4 ellers passer min strikkefasthed ikke. Bundfarven (sort) er det originale garn men de 2 grønne er Supersoft. (Denne farvekompi eksistere ikke hos falkenberg)
Jeg har en stribe mindre på ærmerne ellers var de blevet alt for lange. Ellers ingen ændringer , opskriften er nem at følge og modellen er rigtig skøn . Den sidder virkelig pænt.
Den er Hot her og jeg er sikker på den vil blive brugt flittigt.
Har for længe siden købt den mørkegrå med rød og pink (refill) og den skal nok blive strikket. Dog vil ærmerne blive strikket frem og tilbage og IKKE på strømpepinde--For gud hvor jeg bare ikke kan med de lange pinde.

Populære indlæg