Faste læsere

søndag den 8. marts 2009

Mens jeg Venter

Ja Venter på det bliver næste weekend hvor jeg skal til Vissenbjerg med Lise.Ja jeg glæder mig helt vildt --Men det er jo først om en uge .

Jeg har fået brugt det orange garn --Ja det blev ikke den lille trøje,den blev simpelthen alt for bred .Min strikkefasthed holdt ellers men jeg var ikke opmærksom på målene --Så den blev skrottet.Så der er lavet en lille Tunica til Jessica i stedet for.Med Ugler igen og efter egen opskrift. der skal lige rettes til et par steder men ellers er jeg ganske tilfreds.Fandt nogen små knapper der liiiige går an --Så jeg må igang med Synålen.
Jeg er så heldig at jeg har verdens mest fantastiske mand. Han har købt denne lille computer til mig---På størrelse med A5 en lille smule størrer måske--Så jeg hurtigt kan noterer tingene ned ,direkte og med mulighed for at rette ,så nu blir der skrevet ned.Mit første forsøg med en lille opskrift er på vej----Uglevesten/tunicaen Her.

Ellers er jeg da på vej med Regndråber fra Strik Naturligvis og den søde vende bluse fra Katrinelund i det skønneste Merci . Jeg får bare ondt i fingerne når jeg sidder med den så der bliver pauset lidt.

Ellers Venter jeg --På messen---Man ved jo ikke hvad man finder og jeg skulle jo gerne kunne kaste mig over det når vi er kommet hjem (grin)

Populære indlæg