Faste læsere

søndag den 8. marts 2009

Mens jeg Venter

Ja Venter på det bliver næste weekend hvor jeg skal til Vissenbjerg med Lise.Ja jeg glæder mig helt vildt --Men det er jo først om en uge .

Jeg har fået brugt det orange garn --Ja det blev ikke den lille trøje,den blev simpelthen alt for bred .Min strikkefasthed holdt ellers men jeg var ikke opmærksom på målene --Så den blev skrottet.Så der er lavet en lille Tunica til Jessica i stedet for.Med Ugler igen og efter egen opskrift. der skal lige rettes til et par steder men ellers er jeg ganske tilfreds.Fandt nogen små knapper der liiiige går an --Så jeg må igang med Synålen.
Jeg er så heldig at jeg har verdens mest fantastiske mand. Han har købt denne lille computer til mig---På størrelse med A5 en lille smule størrer måske--Så jeg hurtigt kan noterer tingene ned ,direkte og med mulighed for at rette ,så nu blir der skrevet ned.Mit første forsøg med en lille opskrift er på vej----Uglevesten/tunicaen Her.

Ellers er jeg da på vej med Regndråber fra Strik Naturligvis og den søde vende bluse fra Katrinelund i det skønneste Merci . Jeg får bare ondt i fingerne når jeg sidder med den så der bliver pauset lidt.

Ellers Venter jeg --På messen---Man ved jo ikke hvad man finder og jeg skulle jo gerne kunne kaste mig over det når vi er kommet hjem (grin)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg venter også på messen....skal arbejde på stand 220...vi plejer at have så travlt, men sjovt er det
:-)

Fríða sagde ...

supersöd tunika, hun har vel snart nok med töj, din lillepige. flot computer, måske jeg sku til at give min mand et hint, den jeg har fik jeg af ham for efterhånden flere år siden, og den kunne da godt snart trænge til at blive skiftet ud.
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Jeg kan godt forstå du glæder dig til messen, efter programmet ser den ret fed ud med mange spændende stande - men mon ikke vi høre lidt derfra når du kommer hjem - der er nok rigtig mange nye ting at se på nu hvor foråret nærmer sig rigtigt

marianne sagde ...

Hej Helle.
Kan se du kommer fra Borup.
Kunne det have din interesse at deltage i en strikkeklub her for Køge og omegn??
Hilsen Marianne

Anonym sagde ...

Uhh Du er sej Mormor/mor.. glaeder mig til at se Prinsessen med den smukke tunika imorgen :-) elllllsker Farven:-) flot arbejde Mor:-)
Knus Junni;o)alias Soffy

Populære indlæg