Faste læsere

fredag den 21. marts 2008

SkærTorsdag Og Kal 2008

Ja Ja jeg skulle igang med "halsdugen" --Opskriften er her og garnet er valgt --Den lilla alpaca/uld Fra Isager.Men--Men Dagen blev besat --på den skønneste Måde.
Mit barnebarn(og forældre) kom til morgen mad--Kort visit ,de skulle videre ,men en dejlig måde at starte dagen på.Min datter Sara havde spurgt om hun måtte låne "værelset" (hobbyrum for kreative hihi) hun skulle sy en bluse--Så hun var her også.Det var første gang hun så fik set sin lille nevø.


Hun nød ham gjorde hun.


Min veninde og mand dukkede op lige som de andre var kørt .Jette havde sin Hvalp med ,så efter lidt snak og the gik vi en dejlig tur i skoven.(det er faktisk lige før det er min baghave) Vejret var skønt og vi havde godt af det.Hjem til mere the og hygge--og for pokker hvor tiden går hurtigt når man hygger sig.Jette fik set mine kasser med garn og faldt for noget mohair jeg havde --så ind og kigge opskrifter på sjaler--Og vi fandt et der kunne bruges.
Jette blev helt bidt af det og synes det var sjovt,men det gik også godt.
Hun nåede langt og fik helt fat i mønstret.
Indrømmet --Jeg blev også ret vild med det fine mønster --så jeg gik igang med "min"udgave af sjalet.Ultatyndt mohair og pind 5 gir et fint silkelet sjal.
Så Kal 2008----Blev der ikke startet på Skærtorsdag---Jeg når det nokGod Påske Til Jer Alle

tirsdag den 18. marts 2008

Kal 2008Som du kan se ude til højre ,har jeg tilmeldt mig til KAL 2008.Jeg skal strikke en "halsdug" (Tørklæde) og det bliver vildt spændene.Jeg har aldrig prøvet det her før så jeg ved ikke helt hvad jeg skal.

Reglerne kan jeg læse men de passer ikke helt på tørklædet--Når men jeg finder vel ud af det.Jeg har 2 garner på lager som kan bruges

Alpaca/uld fra Marianne Isager i en "lilla" farve--Skønt garn

Tvinni alpacca Også fra Marianne Isager i en Fesen Rosa (ikke yndlingsfarve)

Men jeg har også flere farver i Alpaca fra Drops --råhvid og petrol

Ved ikke lige hvad jeg vælger.Der skal bruges 900 m garn og jeg vil gerne at det bliver alpacca.Vi får se--Opskriften er betalt og jeg må lave et par strikkeprøver.

Det bliver vildt at strikke så mange mønstre---Glæder mig

Og glæder mig til at se hvad ALLE de andre laver

Post Danmark

Allerførst et indlæg uden billeder.Jeg skal lige af med min harme.
En strikkeveninde ville gerne se de mange hæfter jeg har fået købt med danske oversættelser.Så jeg sendte disse med Post Danmark---Som Pakke (gudskelov) så vi havde en nr at gå efter.Vi holder øje med pakken--Fordi hun mener de har et problem i Haslev med postomdelingen--Og for en i Hel##**^ hun havde ret.Vi kunne se at den blev afleveret --Bare ikke til Hende---Næ til Erhverv --og den er altså sendt til Privat.Vi tog begge fat med det samme --Satte himmel og jord i bevægelse--men nej PD aner ikke hvor de har afleveret pakken.Så lad dette være en lærestreg---Tænk dig om når du sender med Post danmark.
Og ja --de kan da erstattes---men der er et stort arbejde med at finde dem igen og nogen af hæfterne kan jeg ikke få--Og ps---Der er Laaaaang behandlingstid ved Post Danmark.
ØV ØV ØV

Populære indlæg