Faste læsere

lørdag den 4. april 2009

Lille Ida på Jessica
Det eneste jeg har nået i denne uge er at færdigøre Ida .Det er til gengæld med stor tilfredshed ,den lille trøje er bare sød.

Fakta: Opskrift er fra Design club og opskriften hedder Ida .Den er strikket på p 4 i dobbelt garn , og jeg har brugt håndfarvet garn fra M. Svit, supersoft hedder det .Det håndfarvede har så mange farver i sig det garn og er bare smukt .(tror ikke hun har det mere)

Det originale garn er Duo .(som er købt men bliver sikkert brugt til noget andet).

Ændringer : en enkelt , jeg har lavet 6 små knaphuller i stedet for 4

Om den er Hot --Mon ikke, Jeg er så sikker på begejstring hos Jessica Og min datter , og opskriften bliver slidt op for der skal laves flere af denne trøje --hun vokser jo pigebarnet
Og som i kan se på billedet af Jessica med Ida på er den ikke en snus for stor ---så en til inden længe
mandag den 30. marts 2009

Jessica i lille Topstykke

Ja den var hurtig --Lille Topstykke fra Geilsk , Onsdag var den vasket og tør.Bare arme er ikke noget problem med det bløde uldgarn.Jeg har strikket str 2 år og Jessica er kun 1½ år så den er til at vokse i.----Men sød er hun nu alligevel. Og en undertøjsting alene under kjolen er ikke meningen--Men prøves det skulle den jo.
Så var min datter og jeg på Messe i Roskilde----Og helt ærligt --Aldrig mere---Det var det kedeligste kedeligste jeg længe har prøvet. Måske fordi jeg lige har været i Vissenbjerg, Ved ikke men Roskilde var så skuffende.
Min datter og jeg tog så i Panduro Hobby og se hvad jeg fandt---Den lille tasketing til alle de skøre småting man hele tiden bruger.Bare 49 kr så det holder ;-))
Ida er jeg godt igang med--Til Jessica --Oprindelig købt i en rød ,men jeg havde dette Lilla Supersoft liggende i netop den lilla jeg er vild med, så det bliver den her til foråret til Jessica ----Så må vi se med den røde hvornår den skal laves.Sikkert er det at næste børneting er til Bastian---Hans mor kan nemlig godt li en trøje jeg gerne vil strikke ;-)) Og så er det bare at slå til og komme igangPopulære indlæg