Faste læsere

onsdag den 3. juni 2009

Skønt med Udeliv

Først det strikkerelaterede , denne top strikket i Bomuld/acryl --Soon hedder det strikket på pind 5½ ,et kit købt for længe siden er færdig. Den er lækker --God til at ta over en top når det ikke er så varmt om aftenen.
Hvis der skulle laves en mere blev det uden det store hulmønster.
Mit topstykke er liiiige ved at være færdig --mangler lige ca 20 pinde ,men det varer nok ikke længe . Geilsk bliver jeg nok aldrig træt af. Har bestilt mørk lilla cotton baby til livstykket --Den er jeg bare nød til at lave.

Den koralfarvede FLS er også godt på vej --og den er lækker --Bliver skøn til solbrændt hud og jeans , med den hvide top under (grin) Ja Ja Drømme er helt gratis og jeg er Vild med den farve--selvom den er skrap


Men der er nu ikke brugt så meget tid på strik.Min have skulle ha en overhaling --Stærkt forsømt --Mest grundet et rigtig dårligt år for os (2008) hvor overskudet ikke var der. Nu er der ved at være styr på det hele . Jeg har kunnet nyde mine Clemetis og Rhodedendron ,og hvad der eller blomstre lige nu.
Og Bastian her var her også og jeg var vedens bedste Mormor ------Jeg gav nemlig vaffelis med mogm`s


Min Dejlige mand og min svigersøn har knoklet (mine døtre også) så det var overkommeligt at ta det vi ikke nåede. Her er det stykket der er blevet dømt til Legeplads for de små. Der skal indrettes med legeredskaber og huler---det bliver sjovtMin Oase er ved at ta form igen ---Pladsen lige ved siden af Vandhullet ,hvor fuglene --frøerne --haletudserne --sølvsmedene og alle de andre levende væsener myldre rundt. Til stor glæde og hvor der er et mylder af blomster i alle farver og Krukker med forskelligt.

Kan man stå for sådan en ;-)

Så begynder Energien så småt at komme tilbage.
Jeg er så Taknemmelig for mine dejlige Døtre og Jonas der brugte en hel dag her med hårdt arbejde.
Er der noget at sige til at man elsker sine Unger.Populære indlæg