Faste læsere

onsdag den 27. januar 2010

Award og noget der er færdigt

Sådan en har jeg fået af min datter http://sarabournonville.blogspot.com/
Normalt er jeg ikke til de der awards --Mest fordi de stiller krav og tiden ikke er til det altid .
Men Hendes ord på sin side var lige til et snøft --så jeg Takker og besvarer --men sender den ikke viderer ---Mest fordi jeg IKKE kan sorterer og fortrække 7 sider.

Men punkt 1 og 2 er udført og punkt 3 er da ok.
Her er 7 ting om mig.;
a) Min Mand , Børn og børnebørn er det vigtigste i mit liv .
b) Håndarbejde --især strik --optager en stor del af min fritid.
c) Jeg er nok lidt mistroisk af natur --Skal lige kende folk.
d) Hader når ting bliver lavet om hen over hovedet på mig.
e) Jeg sætter ærlighed højst --Løgn kan jeg ikke bruge til noget.
f) Jeg vil altid tabe mig ----og holde op med at ryge ---Det blir i morgen ;-)
g) Har svært ved at tage mig sammen --Til ting jeg ikke synes jeg gider ,men er nød til. Til Gengæld er jeg stædig hvis det er noget jeg vil.


Så til mit strik----Det er lykkeds mig --endelig at blive færdig med hende her --Jeanne , ikke fordi den på nogen måde er svær at strikke men jeg skal øve mig på det 2 farve strik --jeg er så dygtig til at stramme for meget---men det lykkeds ;-))


Fakta ; Strikket i Lett-Lopi ,opskrift denne og garn fra samme butik ,som hele tiden får nye danske opskrifter og garn --er hurtig med forsendelse ja bare i orden.
Jeg har også dennegang strikket en st L og der var mere end et nøgle for meget af bundfarven.
Jeg har ændret lidt i mønsteret -- Ingen på ærmerne og samme på bærestykket som de andre 2 midt på trøjen. Jeg kan li den sådan.


Så fik jeg mod på de vanter igen --Mod og mod --nej jeg var stædig ,det skulle lykkeds. Min Datter ville så gerne ha sådan et par i brun og lyserød så jeg tænkte ok--Jeg prøver.
Disse er strikket i Smart garn fra sandenes men det er en Navia opskrift.Så til sidst er der strikket en ganske almindelig bluse til Jessica. Den er strikket på min grovstrikkemaskine som jeg har været så heldig at få --Af min mand. Blusen er strikket i det skønneste Merino uldgarn --Blød og lækker og hun ælllsker den --Selvom den ikke er Lilla


Populære indlæg