Faste læsere

søndag den 26. august 2007

Alt det Strik


En lille trøje er det da blevet til i denne Uge.den var ret hurtig at strikke og den er nu rigtig sød synes jeg.Et fint lille mønster og Ja den skal laves igen i andre farver.Da jeg nu lige var oppe hos SP garn så jeg denne---Og den er rigtig fin synes jeg. Den ligner "Forbrydelsen"hvis man dropper den lille mønsterbort og tilsætter et par stjernemønster på ærmerne.Pasformen ser god ud og garnet er Lima 100% uld fra Peru--Lækkert lækkert blødt.Og så lige PRISEN --- Ja en trøje kommer til at koste ca 200 kr,Der burde alle kunne være med (jeg tænker den originale til 2500 ).

Der var også denne---Det må blive den næste--For skøn er den--Og prisen Ja jeg gav 17 kr nøglet så den er absolut til at komme til

Jeg vil da lige viseMin dejlige mand har igen været på spil i mit "værelse".Han designede et bord i den rette højde til min nyanskaffelse. Ja jeg har købt en "MY ROCK". Annette fra Webstrikkerne havde bestemt at hun ville sælge sin og så måtte jeg hoppe til.Har før haft strikkemaskiner--Men de var ret avancerede så det var ikke rigtig det.Desuden skulle de ryddes væk i tide og utide og så får man jo ikke lige brugt dem.

Min mening er at starte med lidt filtede sutsko osv.

Populære indlæg