Faste læsere

lørdag den 10. januar 2009

Bastian og Kongo

Ham her og Mor har været her hele dagen i dag.Mit barnebarn Bastian 11 md gammel.Og hold da op der er knald på sådan en lille gut.Alt skal prøves som Morfars lygte her--Dumt at lyse sig selv i øjnene ??
Men han har et ukueligt humør på trods af snot osv.altså han er skøn.


Jeg er ellers igang med lidt på strikkefronten. Isagers Kongo , der er godt nok lavet et par strikkeprøver , for farven var jeg ikke sikker på . Desuden skulle det helst være af garn jeg havde. Så den bliver strikket i Alpaca/uld (isager 2) bund sort --Mønster hvid og rosa . den kommer til at ta tid men det er ok--Den er nemlig vanvittig flot.
Men opskrifter er gået igennem her,Må indrømme der er mange fra Isager, og hun er lidt yndling her,Så et par andre har også været oppe blandt andet Kuba Varianten,Men Kongo vandt simpelthen fordi det er en anden måde at strikke en sweater på. Ja 13 masker af gangen --samle masker op --Og lange striber--Man får lige opfrisket en masse teknikker.


Ponchoen fra Katrinelund er også gået i gang og det er rent tv strik.Jeg havde bestilt en anden kauni effekt end den oprindelige (papegøje) og min er så sand/lilla og grå.Fin tror jeg.1 kommentar:

Anonym sagde ...

Kongo - åh ja den er faktisk utrolig smuk den trøje - jeg havde helt glemt den - og ponchoen bliver spændende at se færdig i de farver

Populære indlæg