Faste læsere

søndag den 8. februar 2009

Pause i Striberne

Ja Pause i at strikke stribede vendestrikveste--GG
Så der blev hæklet 30 firkanter med blomster --I ved den gamle kending der har kørt rundt her på blogland. Jeg har lavet et par stykker og det ene bruger jeg selv hver dag.
Men så fik jeg købt en frakke her under udsalget i lilla, Ja Lilla. Den er jeg blevet rigtig glad for men mit Tørklæde passede altså bare ikke helt.Så jeg har kigget lidt på de nøgler Noro jeg har liggene--6 nøgler faktisk--Og det eneste der var rigtig lilla i var dette.Typisk ikke--Man har så meget men vil faktisk hellere ha haft ?? Nå men måske er det lige lidt meget pink tænkte jeg undervejs ,så der er lavet et par firkanter i sort og kanten er næsten helt sort også.Det hjalp da lidt.Ellers er det nu fint--Havde dog glemt hvor kedeligt det er at monterer alle de firkanter --Men jeg fik det gjort.Jeg startede Torsdag aften og var færdig i går--Det er da ok.
Fakta om tørklædet
Noro strømpegarn farve 240 + ca 40 g Isagers alpaca 2 ,hæklenål 3½ = 135 cm Tørklæde i glade farver. Og ja jeg tror det er en værdig afløser for det andet tørklæde.2 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

Det er blevet rigtig flot :-)

Jette sagde ...

Hold da op hvor skønne farver, meget smukt tørklæde.

Populære indlæg