Faste læsere

lørdag den 1. august 2009

Kender du det ??


Fik lige mod til at rydde lidt op i strømpekurven -----uha,uha da----ikke mindre end 14 "halve" eller påbegyndte par lå der .Pinligt --Har nemlig lige købt strømpegarn da jeg ikke har så mange par tilbage --og jeg går faktisk ikke med andre strømper.

Nu kan jeg jo passende få strikket dem færdig først.Der er nu snart lavet en strømpe i dag--Havde lavet ribben på nr 2 strømpe i den lilla ---Men mangler lige snuden nu.Når de 2 tråde på hver strømpe er syet (hvorfor pokker gør man ikke det med det samme) er der allerede 3 par færdige --Hmmm kender du de enlige strømper ???


Ja men det betyder at den skønne trøje i det flotte garn må vente Men det er ok, skal jo alligevel være færdig med den Dropstrøje jeg har gang i.
Nå pyt med det . Der er Broderet lidt --Hmm Lidt ----Min datter skulle ha et digt syet på pudebetræk , skal bruges til et bryllup , og hver anden linie skulle på hver sit betræk ---Det holdt hårdt men lykkedes og ser sødt ud må jeg sige.
Nå Tilbage til strømperne---Som i ikke hører mere om før jeg er færdig ;-)


11 kommentarer:

Fríða sagde ...

jamen, hvor heldigt! nu får du dig lynhurtigt maaaange par strömper. og hvor er de flotte farverne i dit nye garn, glæder mig til at fölge den tröje.
kh.fra Island
Frida

LineMo sagde ...

Dejligt sådan vips at have 3 par sokker færdige og mange flere med minimum af besvær.

Jeg selv har 3-4 par undervejs og det er nok derfor, jeg hele tiden mangler strømpe pinde.

Line

Lone Larsen sagde ...

hehe jaaa her er der også mange strømper der mangler en makker.. gg godt mange er i de små størrelser, så tager de ikke så lang tid

Anette sagde ...

Øhhh har kun hørt om enlige sokker EFTER vask. Vaskemaskine spiser dem....

Helle sagde ...

He He Hos os spiser vaskemaskinen ikke sokker---Hvad jeg ved af.Og Frida det er rigtigt ,den trøje er lækker,lækker,Men vil ha den anden færdig først.Og de enlige sokker--Ja de får hurtigt en makker ;-) Synes faktisk det er helt sjovt at strikke dem igen

Kludemutter sagde ...

Tænk alle de strømper du pludselig har "GGGGGG

Yt.

Unknown sagde ...

Kjenner meg så godt igjen. ikke med strømper akkurat, men andre halvferdige ting. Alt blir jo ferdig en gang så det er vel ok også. Snart har du jo mange ferdige sokker. ;-)

Kirsten Hedam sagde ...

Kender det godt. Det var derfor jeg gik i krig med magic loop og lærte at strikke begge strømper samtidig. Jeg har stadig en enlig liggende, som efterhånden er 3-4 år gammel, og den får sikkert lov at blive liggende :-)

hilsen fra Nyborg
Kirsten Hedam

Pia sagde ...

Hej Helle

Jeg kender det alt for godt, det med at man kun gider strikke den ene stræmpe, og så er der noget andet lækkert garn der trækker, så jeg er begyndt at strikke begge strømper på én gang, på rundpind, for jeg mister interessen efter den første sok, og vil så videre med noget endet garn :-)

Kh Pia

Gittemay sagde ...

Det er altid godt at have forberedelsene i orden - nu kommer det jo til at vælte ud med strømper :-))).
KH Gittemay

Eva S sagde ...

Jag som tyckte att jag hade många halvfärdiga par(3).....Men så får du många nya par snart.lycka till!
Eva i Lund

Populære indlæg