Faste læsere

fredag den 27. august 2010

Nye Geilske Modeller og Testkjolen

Ja der er kommet nogen fine nye modeller fra Geilsk --Blandt andet denne skønne Lille Slyngel, som jeg fik den fornøjelse at teststrikke -))Nu kan i endelig få lov at kigge.

Det var et super strikketøj og kjolen er i brug og lille Ida er bare sød i den .Pasformen er rigtig god --helt klart en super spencer her til Vinter og en sød sommer kjole uden noget under.
garnet er det skønne --Superbløde--Bomuld/uld ,så det kan bare ikke blive mere børnevenlig.
Det sidste billede her er fra Geilsk Hjemmeside ,og der hænger Ida`s kjole (str 2 år) ligeså fint sammen med en lidt større model --Og her vil der klart blive strikket flere --Der en på vej til Jessica ;-))
Der er også en skøn Herretrøje ,og en gammel kending i nyt garn .


5 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den er rigtig flot...kunne være lækkert hvis den kom aom voksen.
Det er en rigtig flot farve du har valgt.

Mariann sagde ...

Hvor er det en fin model. Jeg havde også fingrene i garnet (uld/bomuld) i går da vi var på tur til Ringkøbing og omegn. Jeg havde held til at lokke manden med til "Ting tekstil og kunst", hvor de bla. havde garnet fra Geilsk.Det er ualmindeligt lækkert og har en god tykkelse, istedet for det helt tynde fra andre :-)
Jeg kom til at købe garn + opskrift til "Marie", og denne gang skal jeg prøve at strikke i silke-merino.
God weekend !

Unknown sagde ...

Flott modell dett. :))

Jane sagde ...

Hvor er den altså fiiin :-)

Fríða sagde ...

åh, jeg er helt vild med den nye kjolemodel, den er bare så söd og fin. det er bare de der med kits, jeg har jo så meget garn i forvejen.
kh.fra Island
Frida

Populære indlæg