Faste læsere

onsdag den 24. oktober 2007

Ja Ja der sker nu lidt


Ja lidt sker der da---Men det er mest på projekter jeg er i gang med.En ryg er færdig til den grå trøje og der er strikket lidt på et par andre ting.


Men Jessica var på uanmeldt besøg en aften og havde en skøn ballonkjole på.(min datter sagde at det var den eneste kjole hun havde)Og det kan jeg ikke ha.;-)))) Jeg syede denne lille Ballon kjole til hende--men har lavet den som spencer.Så jeg fandt garn i farven der er i de små broderede blomster og strikkede denne Boleo.Det var så ikke det nemmeste --Der findes nemlig ikke lige en opskrift til så lille en størrelse---så vi må se om hun passer det.

Måtte lige ind på qxl og kigge og fandt nogen søde kjoler der blev købt (hihi)Man er vel mormor.

Et nyt scannings billede er der også kommet fra min ældste pige---bastian er nu ca 25 cm lang,Åhh hvor jeg dog glæder mig.

3 kommentarer:

Christa sagde ...

Hej Helle! Ih - hvor er det dog kært, det du har strikket og syet.
Sådan et lille barnebarn er da "bare" til at kramme og kysse på :-)))

Anonym sagde ...

men så gullig kjole, eller nederdel, på svenska klänning

Anonym sagde ...

Hej Helle sikke dog et fint sæt du har fået lavet - det er virkelig flot - jeg har også været på jagt efter et bolero strikkemønster til mit barnebarn Michell, men har heller ikke kunnet finde det - er også kommet til den konklusion at jeg må prøve at lave et selv - det vil bare være så fint til kjolerne

Populære indlæg